loverboy, you played us up like toys ! don't you feel bad ?

kan verkligen inte blogga idag .... har skaffat lösnaglar kan inte göra något ... inte ens dra upp mina byxor .......
Tumblr_lvgc0rdrtj1qhagzfo1_400_large'
- och där dog ja
/Clau

life gives us all mean streaks but in the end you'll still rest in peace

Precis kommit hem ifrån kusin .. hihoo, satt och "pluggade". Slutade praon efter lunch wiho! För att de hade något personalmöte som inte var intressant .. men bra det! Så fick skjuts till min faster i hageby! Åt och gick ner till centrumet. När jag kommer tillbaka upp så sitter min farbrors fru där och hon frågar om jag vill hänga med till dom, hihoo :D okok, ni bryr er .. ok, bra.
Gossip Girl <3<3<3<3

~Sama

lead me out on the moonlit floor

Åh, följde med till min faster istället för att sitta hemma .. men tog med mig mitt plugg dit. Fast så dog batterit efter 10 minuter .. typiskt. Och så kom vi hem rätt sent, så har bara hunnit med en halv fråga nu :( Och så har jag inte hunnit med något collage på jackorna. Aja, får ta igen allting imorgon för att nu ska jag sova!
Nyduschad och trött. Godnatt!

~Sama

fuck this distance

han är bäst !
Harry <3
/ Clau

there was little we could say and even less that we could do, to stop the ice from getting thinner under me and you

Sakanar verkligen Gossip Girl som de va här ! De va så utmanande på något sätt ! Man satt och tänkte så mycket efter alla avsitten ! Man tänkte på lösningar, hur Blair nu skulle kunna läsa detta, vad Chuck skulle kunna göra för att det ska fixas ! Man kom inte på något ! Därför kom allt som en överraskning när man sen kolla ! Och Chuck och Blair var så utmanande mot varandra ! De hade en effekt på varandra så att det kunde få ut saker ur varann utan att de ens öppnade sin mun. Tillsammans gjorde de så att de kom fram nya sidor ut var och en ! Och dom kämpade för varandra utan att dom själva ens visste det ibland ! Nu kan man nästan läsa vad som ska hända varje avsnitt, dom har växt till karaktärerna så mycket och tagit bort de som gör dom till just, Chuck, Blair, Serena, Nate och Dan osv. Glöden mellan Chuck och Blairs kärlek är helt borta, de har tagit bort de intressanta ! De finns verkligen ingen förklaring till varför dom inte skulle kunna va tillsammans ! Ända så visar castet tydligt att de älskar varann men ändå är de inte tillsammans ! Kom igen, dom har barn ihop, och Louis skulle Blair bara kunne dissa utan att nått verkligen skulle kunna hända, prins eller inte ! Älskar de fortfarande men dom har gjort de till en helt ny tv serie, och de snurrar bara i cirklar, allt blir bra sen faller allt ner, så är de om och om igen ! Dax att skropa prinsen nu, och få ihop Chuck och Blair och bjuda på riktig drama !
Sorry för ett mega långt inlägg om något som ni säkert inte bryr er om ett skit ! Kände bara att ja va tvungen ..
/ Clau

but when i looked at him i thought of only you, if only there was proof i could use to show it's true

BÖH ! Bleb du rädd ? Nae ok ! Hehhe, känner mig ganska hyper active just nu .. Skypar med Ebbson ! Vi bråkar typ varannan minut ! HEHEHEH ! Fast .. inte ens det ... det är typ de enda vi gör ! idag har praoat, yehman ! På lunchen mötte jag upp Maria och Gina ! Vi stack till Paus och satt där ett jävla bra tag ! Vi kolla typ på sånadär roliga gubbar ni vet, domdär, fuu och dom andra hhahaha ! Sen stack ja tillbaka till praon ! De har faktist vart kul där idag, man börjar känna sig som en anställd och personalen börjar kännas som kollegor :) Nu är Gossip Girl ute. Och jag mååååste se ! TYP NU ! pic.twitter.com/TzBa8Hjs
hahahahahah typ världens fulaste bild .... men bara för att jag hatar henne :*
/ Clau

a call girl with no phone

Nu kör vi på fullt ös! Minst 2 frågor av hemtentan i astronomi ska jag besvara innan jag lägger mig idag! Och så ska jag visa lite vinterjackor jag tittat på också lite senare! :)
Åh, önskar verkligen jag såg ut som Kendall Jenner!
~Sama

i'm still hoping

Exakt såhär jag kände ända från första dagen vi träffades. Har så många frågor men får inga svar. Jag undrar fortfarande !
/ Clau

you shoot me down but i get up

Inte blivit så mycket bloggande .. Har haft lite fullt upp med familj, prao och inte minst plugg, som jag aldrig får klart! Min syster kom hem ifrån en kryssning hon var på med kusiner idag och hade med sig milka praliner till mig! Hur snäll? Väldigt! Har också tänkt på vad för telefon jag ska köpa .. eller nja, visste redan innan den gick sönder .. höhö. En Samsung Galaxy s2 kanske :)
~Sama

i would like to insult you, but im better than that

Heluu! Min syster hade någon tjejkväll igår och kusinerna som var med sovde över, så har haft lite fullt upp idag. Tänkte göra klart hemtentan men aeee .. ändrade planer för att min lilla kusin fyller 6 år idag! Grattis till Alexandra! :) Och guess whaaat? HAR SKIVAN NU, åh som jag längtat! Ska läsa igenom alla tack-paragrafer (skojjar inte, varje kille har 2 hela spalter..)
woopwoop så fin man kan va när man ska städa! eller ..

~Sama

It's the city of love that waits for you

Största nörden är jag, helt besatt av Selena Gomez! Videon är fin men ser egentligen inte sambandet med texten..
~Sama

i heard you got a new chick, but that's a little barbie doll

WEEEHO ! Hemma från en underbar dag i Stockholm ! Älskar allt med den staden! Shoppingen, stämningen, alla ställena, aktiviterna, folket och alla restauranger ! Vill bara flytta dit ! Va där på lite snabbshopping. Eller "snabbshopping", det var en hel dag men det verkar som att man skulle behöva en vecka för att kolla igenom allt man vill där ! Hann i alla fall med HM (det finns så många, och de är så stort där, som en helt annan affär), liteskobutiker, Carlings, Weekday, BikBok, Zara, TopShop, HOLLISTER och meeeeer ! Kommer inte ihåg, ville till Urban Outfitters men de ligger ju enda vid NK där någonstanns, orkade inte gå dit sen. Var lite i gallerian och kolla lite här och där också ! Åt på Pizza Hut, vi hade bråttom ... och mamma vägrade äta Subway, började nästan gråta ! Haha ! Somnade i bilen, sov lite dåligt inatt, men tog vell igen de nu, måste vart riktigt trött, somnar aldrig i bilar ! Och ni kom jag på hur jävla mycket jag har att plugga, eller mycket och mycket, en NO hemtenta och ett SO prov att göra själv (nån ny projekt grej) och träna till ! Dock är jag halvvägs på No hemtentan, tänkte göra klart den idag faktist !
Detta köpte jag :
Väska från Hollister
Skor från Scorett
Jacka från HM
Semst kvalité i know, orkade inte så tog med macen.
Okay, orkar inte blogga nu, är sjukt hungrig, och måste komma igång med plugget !
SEYAA LATER ALLIGATOR !
/Clau

varje gång är som den första gång jag såg dig

Han gör mig glad, han är perfekt ! Så himla fin helt enkelt, allt han är gör är så jävla gulligt ! Blir helt varm varje gång han ler, vill bara komma nära honom, hatar att det är omöjligt ! Skulle verkligen göra allt för att han skulle se mig som mer än bara ett fan ! Önskar det varje dag !
305397_142775915826298_140492796054610_165338_2118409401_n_large
- Jag älskar honom

/ Clau


i only miss you when i'm breathing

- Bild från mitt och Ebbas photoshoot.
Tjaaaaaa ! Lite smått beslutsångest här ! Alla bra artister har helt plötsligt fått för sig att komma till Sverige typ samtidigt ! Vill gå på Jason Derulo, Avicii, David DeGraw, Simple Plan, LMFAO där Far East Movement gästar också, Micheal Bublé, Snow Patrol, och Dj Tiesto ! Alltså veeeeet inte vilken jag vill mest ! Asso vill gå på alla assssmyckeeeeeeee ! Men tror de blir Jason Derulo helt klart eftersom mitt umgänge har lyssnat på honom sen sjuan plus att biljetterna är tätt intill gratis också, men vill såå gärna gå på Avicii också för de kommer vara världens jävla ööööösss ! Samtidigt skulle de vara så jävla synd att missa Gavin DeGraw, Snow Patrol, Simple Plan och Micheal Bublé eftersom dom är så jävla bra musiker !!! Men såklart kan jag inte gå på allt .. ska gå på två av allt ... eller en, får se ! ÅÅHHH ! ÅNGEEEEST ! Idag sov jag i alla fall länge, sen chilla jag med Maria all daaay, och snart ska vi chilla igen jaoww och sticka ut en stund ! Imorn ... SKA JAG TILL STOCKHOLM !! YAY YAY YAY ! Ska shoopppaaaa ! Köpa skooor ! Och ... ÄTA SUBWAYYYYYY ! OH YEAH BABY ! Ska bli bäääst !
- Hare bra
/ Clau

you're my reason to be

ALLA MÅSTE VERKLIGEN KÖPA ONE DIRECTIONS ALBUM ! SNÄLLA, DET ÄR SJUUUUKT VIKTIGT ! DE HANDLAR OM EN TÄVLING ! ALLTSÅ ! 99 SPENN, FÖR ETT SÅ JÄVLA BRA ALBUM ! DE ÄR INGENTING ! KOM IGEN ! GE DET TILL EN KOMPIS, SYSTER, KUSIN I JULKLAPP, BJUD DIG SJÄLV PÅ EN, SPRID TILL DINA VÄNNER ! SNÄLLA BARA FÖRSÖK FÅ SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT ATT KÖPA DEN ! DET SKULLE BETYDA SÅ JÄVLA MYCKET ! ALLTSÅ DET FINNS INTE ORD PÅ HUR MYCKET DE SKULLE BETYDA ! HÄR ÄR LÄNKEN!  http://cdon.se/musik/one_direction/up_all_night_(fraktfri_leverans)-17048073
KÖP ! KÖP ! KÖP ! KÖP !
Tumblr_lv4bexvqg71qi1c55o1_500_large
Älskar honom så jävla mycket !
Hihihi, lovar att dra ner lite på 1D snacket, tävlingen ska bara vara över, då blir de nog lite mer lugnt med det ! MEN KÖP UP ALL NIGHT FÖÖÖRFAAAAAAAN !
/ Clau

close the door, throw the key, don't wanna be seen !

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖR ATT INTE HA BLOGGAT PÅ TVÅ DAGAR ! Men har vart helt borta hela tiden, har inte varit hemma, och när jag vart det har jag varit helt slut ! Har så himla mycket att säga just nu ! Känner mig helt jävla känslosam ! Allt tack vare One Direction ! Dem har ju precis släppt ett album, Up All Night ! Trodde jag skulle bli besviken, previewen var så himla dålig ! Men när jag hörde låtarna för nån vecka sen, brast bara i tårar ! Är nog på max i stolthet just nu, kan inte bli stoltare, har fått skivan också ! Och hört delux låtarna, HERREGUD ! Älskar hela skivan, men måste säga att Moments är min favorit, den är såååå bra ! Den är lugn men kan verkligen inte chilla till den, mitt hjärta bara dunkar, deras röster ! ÅH ! På flesta unga artisterna brukar man kunna lägga en kommentar om att de inte kan sjunga, men One Direction, alltså, det går inte ! För det kan dom ! HERREGUD ! VERKLIGEN SJUKT BRA ! Älskar låten så jävla mycket för alla sjunger verkligen i den ! Och så var ju dokumnetären också, har redan hunnit se den ett antal gånger, hahah, GUD SÅ JAG HAR TJUTIT ! HERREGUD ! Trodde aldrig att dom var så härliga, älskade dom innan, igår trodde jag att jag älskade dom så mycket som de gick, men de växer verkligen för varje dag som går för idag, IDAG SÅ ÄLSKAR JAG DOM MER ÄN VAD JAG TRODDE JAG NÅGONSIN SKULLE KUNNA GÖRA ! Så som dom prata, så som dom yttrade sig på interviewen, när dom berättade om sina mammor, när Harry var ledsen, när Niall skulle berätta om deras brödraskap runt elden, när dom prata om sina fans och allt över huvudtaget, kunde inte låta bli att gråta, faktum är att tårarna bara sprutar nu medans jag skriver allt detta ! Min favoritfilm helt klart, vill bara kolla på den hela tiden ! BTW BTW BTW VI VAR MED I BÖRJAN ! MAN SER JÄTTETYDLIGT !!!!!!!!! Sök One Direction A year in the making sen kollar ni part 1 ! HIHIHI BRITTISK TV, OCH ONE DIRECTIONS FILM ! INTE LITE GLAD ! IHIHIHIHIH OH HERRE, MITT LIV, DET ÄGER! Känner mig så himla nära dom, vet inte vad jag ska säga, om jag ska sitta här och förklara exakt hur himla stolt jag är kommer detta inlägg inte ha ett slut så sluta nu med att säga att FAN DOM ÄR SÅ JÄVLA FINA, OCH FAN VAD JAG ÄLSKAR DOM !
Ett tips är att lyssna i hörlurar, man hör detaljerna på rösterna mycket bättre ! Men denna är min favorit på albumet, och då menar jag såklart extended version eftersom de inte ens är med på det vanliga albumet ! Så jävla bra, blir bättre och bättre för varje gång man lyssnar ! Helt otroliga ! Nu ska jag inte börja igen, hehe.
Idag har jag förövrigt vart med Ebba på morgonen hon sussa här, sen va jag med Maria på stan, sen stack jag till Eber's öppet hus med Sama och det var jättebraaaaaaaaaaaaaa !
Hare finfint ! :)
/ Clau

MEN TJA!

okej ebba in thaaa house! gör ett gästinlägg för de hära brudarnas skull de behöver min gingerhet.
så äre! Jag och Sama skulle antagligen ha åkt till ullared men så blev det inte. SADFÄJS.
Så nu sitter jag och gråter för min 1D cd har inte kommit jävla skit land vi lever i alltså.
men aja ni ska slippa mig men kolla min blogg! nu.
känner ni igen moi?
ebbanordiin.blogg.se

i hear melodies when your heart beats

Like fa la la.
~Sama

ONE MASSIVE TEXT about ONE DIRECTION

Finns det finare killar än dom här? Inifrån och ut, underbara hela vägen. Igår visades deras dokumentär på brittisk tv. Hur stolt blev man inte? Det är så olika, hur man själv trott dom är, och sen få se deras vardag och deras bekymmer. Och när Harry berättade om Red or Black uppträdandet .. någon som kunde hålla sig ifrån tårar? inte jag i varje fall. Dom är mer än vad jag trott om dom, om det även är möjligt. Och hur mycket dom utvecklats, allt dom hunnit gå igenom på så kort tid. Och vi har varit med hela vägen enda sedan i början. Det kändes sjukt. Känner mig verkligen lucky som fått träffa dom ett antal gånger. Man såg även mig och mina vänner när vi var och såg dom senast! Och så ser man Claudia mest av allt, i mitten av hela bilden! ahah.
‎I've always wanted to be one of those people who didn't really care much about what people thought about them... but I don’t think I am ~Harry Styles.
-Sama

i dont even know you, yet all i want is to be with you

Fick sluta tidigare från praon och tänkte att jag skulle plugga! fast somna istället .. vakna ungefär runt 5/halv 6. Nu ska jag iväg på de geer's öppethus med koalan! :)
hade väldigt tråkigt igår.
~Sama

if you can wait til i get home

Har haft en sjukt konstig känsla de två senaste dagarna, har inte sett fram emot något. Har haft en magkänsla som hela tiden sagt att något är fel ! Har trott att det vart på grund av många saker men de har alltid visats att det inte var så. Jag har intalet mig själv hela tiden att jag inte vet vad felet är, men nu ska jag sluta ljuga för mig själv hur rädd jag än är för sanningen. Fattar inte att detta händer, det var fan inte meningen. Det är nått nytt för mig, vet inte hur jag ska hantera det. Klarar inte av dethär, jag skäms.
Asso seriöst förlåt för allt depp, jag sa att jag skulle skriva av mig ! Läs snälla inte om de smittar av sig, for real. Men undrar bara om någon mer kännt såhär ? Eller om de bara är jag som är konstig.
/Clau

thought i'd never fall in love but then was you

Tumblr_lv2ox9nhdd1qf1jubo1_500_large
Har inte så mycket att säga om dagen förutom att den vart fylld av känslor.
Vart på skolan, gjort prov, gick åt helvete, dock fick jag vg, men gick ändå år helvete ! Kom nyss hem från Haga öppet hus, värkar bra. Ska nog ta och lätta lite på hjärtat senare, men icke nu.
/ Clau

theres so many things i've done wrong, and i hate myself

hej.
mår så jävla dåligt just nu att det inte är sant.
jävla känslor. stick.
hejdå.
Tumblr_luy7a7w3ys1qab9j2o1_500_large
/Clau

who am i to say you need me ?

Fräääääs ! Sitter här och ska in i duschen snaart jaooow ! Har sagt så sen 10 nu ..... Var på promenadis med Peski förut, peski är Jessica ! Vi gick helt seriöst överallt och bara snacka, köpte choklad osv ... haha, vi som skulle motionera och springa, blev att gå i slowmotion och köpa choklad också hahha. Vi snacka om real shit some vanligt, hahah och mitt i allt real shit kom vi fram till nått om spöken, och precis då hamnar vi på en gränd, och jag såg syner och började skriva och gömma mig bakom jessica, så börja hon med skrika och omg så står en tant i ett fönster och glor creepyface på oss. Så såg vi typ i syner varje gång vi kolla upp från marken, så gick vi och pesk sa precis kolla bara ner i marken hela tiden men så lyfte vi våra huven samtidigt och runt hörnet går en jävla hoooortant i helvitt, asso fatta va vi skrek , fatta asso omg ! Vi trodde de va slutet på våra liv ! Spöken är ju vita också ! Och sen när vi såg att de va en människa, omg hahaha, vi skratta så mycket att vi låg på marken ! Haha sen försatte vi real talka i 500 år till och dansa till bästa låten for life All back av Chris Brown, ballet på gatan jaaooww, sen kommer pesk emot en knapp så de kommer upp värsta sexy yeh bitch låt mitt i våran ballet dans. Haha, sen tog vi farväl för vi visste ändå att vårt snack aldrig tar slut ... Nu ska jag duscha .. Föresten detdär om att komma i säng tidigare, fuck that shit ! HAHA ! Imorn är det prov som gäller med Jess och Mario, så de blir lite skola också mitt i praon ! YAY ! Saknar faktist skolan lite ...
- hahahahaha, att jag ens lägger ut den ... så jävla fula, kolla igenom hela min mobil ! Vi har tagit typ 2361875178518735123 bilder tsm, inte en ända fin eller normal ! JÄVLA MUPPAR ! -.- -.- -.- -.-

a little competiton.

Kära läsare, jag är med och tävlar om en halsduk, en såndär som är rund på den här underbara bloggen. Halsduken kommer ifrån Rut M.fl och man fick välja mellan tre stycken färger och alla är jätte fina! Och det passar så bra nu till jul med jätte fint fair-isle mönster. Ni kan titta närmare på tävlingen här.

Här är en av dom, hur söt?

~Sama

i've come too far to turn around

- Haha, sööööööööööööta !
Hahah, den är från igår, fett knasiga men den funkar vell, vadå liksom ? ;D
Här sitter i alla fall en utmattad tjej som kom hem från praon för ungefär 40 minuter sen. Praoar på Foto på Stadium vid deras kontor som ligger vid max hambrugare. Kom dit vid åtta och och då visa dom mig runt, sen luncha jag med mina "kollegor". Efter det fick jag stryka lite kläder som sedan ska fotos för att komma in på deras katalog. Fick också rensa och ta fram lite kläder som ska fotos imorgon. Resten av dagen fick jag hålla på med lite dataarbete, typ slå ihop hur mycket tv skrämar alla staduims butiker i Sverige har. Gjorde de samtidigt som jag lyssna på musik, det tog mig en och en halv timme och det var faktist jätteskönt. Efter det slutatade jag. Är jättetrött eftersom jag inte sov inatt ... som alla andra nätter då. Måste verkligen ta tag i detta, det funkar inte längre, känner mig helt utmattad. Nu sitter jag nöjd efter en bra dag på praon, är faktist jättenöjd ! Ebba kommer snart, då ska vi vara diktiga och dra ut och springa, TAGGA !
/ Clau

in my heart it was so real

Börjar efterlunch idag! Asbra prao start tycker jag! :) Så har inte så mycket för mig just nu .. ska nog läsa vidare på i den där boken jag nämnde. Och kolla vad jag hittade .. Tydligen gick American Music Awards av stapeln igår och Bieber var ju såklart där, med backslick! ahaha, sorry men själv tycker jag att han inte passar så värst .. inte i smoking heller för den delen.. Men aja, han och Selena var assöta tillsammans!
Den här bilden var dock aasfin ..

~Sama

how am i gonna sleep when it feels this bad ?

Tumblr_lso4yshqyl1qjw94vo1_500_large

Bilden är så fin, och så jävla sann !

Har precis ätit rökt lax , älskar lax MMMM ! Men seriöst, kommer fortfarande inte över detdär med döden, i alla fall inte om de inte är pga ålder ! Tänk på alla som får sörja när bara en person dör, tänk hur många som går miste av en jätteviktig person i deras liv ! Hatar döden. Så är det bara ! Och alla dåliga saker händer alltid just dom som minst förtjänar det. Livet är så himla orättvist !

Och nu lite killproblem emosnaccccck ! Om du nånsin läser min blogg, och google tranlatar detta så vill jag bara tala om att jag inte kan göra mer för att visa hur jävla mycket jag tycker om dig, jag försöker och försöker men du verkar inte fatta någonting ! SNÄLLA BARA FÖRSTÅ !

Sorry för mina två depp texter här nu, hehe. Kände bara att de behövdes.

/ Clau


theres no combinations of words that would make you understand

blabla .. varit överallt idag - allt ifrån Linköping till Kolmården. Kul var det i varje fall. Imorgon börjar praon som ska vara i 2 veckor, wihoo! Ska praoa hos pappa, cityhälsan aka en vårdcentral OMG SHIT SÅ KUL, fast nae. Nu ska jag läsa tredje boken av Vampire Academy hihoo, läser ni också den? Läs den på engelska, så himla mycket bättre är det!!
Source.
Världens finaste killar!!
~Sama

baby you should let me love you

En liten video när Austin sjunger "Let me love you" ! ÅH han va så fin här, är han tvungen att klippa sig hela tiden och vara så självupptagen ? Sjukt irriterande ! Jaja, har typ städat hela dagen, och när jag blev kvar stack jag till ica maxi och köpte foundation ! Har inte haft de på en vecka, herre hur har ja klarat mig ? Åh, det är så många som har dött på senaste tiden, inklusive en jag känner, och den hade barn. Sen lägger barnet upp en bild på sin mamma och skriver en assfin text, asso orkaaaaar inte ! Kan inte läsa sånt, blir så ledsen, tycker det är så jävla synd ! Har suttit här och gråtit sen jag läste texten ! Man bara känner smärtan själv, och åh, de gör så jävla ont ! Imorn börjar praon, och ja jobbar nio timmar, förstår inte hur jag ska klara mig .. Nu ska jag se 10 things i hate about you. Bye.
/ Clau

i hate skinny love.

FRÄS !
Bilden är från skolan när vi skulle ha skolfoto.
Sjukt utmattad tjej här ! Har sovit så jävla dåligt hela veckan ! Och dethär var min enda sovmorgon ! Sov 13 timmar, skulle sovit mycket mer men blev väckt och tivngad upp ur sängen. Jessica hade viktiga saker att prata om direkt och ringde på skype, va vell bra ändå, fick mig att vakna till lite. Sen när jag skulle släppa in lite ljus i rummet med att öppna paciennerna (ingen aning om hur de stavas) så händer absolut ingenting, helt grått ute, solen hade redan börjat gå ner och det var bara molnigt ! Sen åt jag lite lunch , vet inte riktigt om jag är så sugen på att påbörja denna dag, har massa städ och plugg framför mig. Fast ikväll vill jag göra något, se på film eller något, ska fråga tjejerna sen. Det är typ exakt 5 veckor kvar tills jag åker till Makedonien ! Längtar helt sjukt mycket, och tiden kommer gå så fort och snart är jag där ! Saknar dom assmycket ! Önska jag kunde förklara tillräckligt bra ! Sverige har blivit helt ok här ändå, tror jag kan leva här ett tag till i alla fall. :)
Hare bra.
/ Clau

you close your eyes on me, that's why you still can't see

Kom hem från Sami för nån timma sen, och har snackat i telefon med Jessica sen dess ! Är så jävla trött ! Men jag ska fan hålla mig vaken !
/ Clau

there's so much left for us to say

HELLO !
Bilderna är från igår på skolfesten.
Kom hem för ett tag sen, har haft fotbolltunering i stadium arena. De va ... anstängande, har sovit max 4 timmar inatt. Vart halvt tvingad att gå på skolfesten som var igår, kom dit och det är max 20 pers där. Va jätte nära på att gå ut igen, haha. Men så stanna vi och efter ett tag börja vi dansa och så, och då vart de kul, sen gick vi ut lite now and then, och Ebbs och jag hängde lite i uncan också. Vi satt också ute och sjöng What Makes You beautiful och försökte fånga polisens uppmärksamhet ett tag. Hahah ! De va jävligt kul i alla fall. Sen stack jag och Ebba hem till mig vid tolvtiden och skulle sova eftersom jag hade cup. Ebbs som inte ens behövde sova så väl sov som en jag vet inte vad. Jag dumhuvet va uppe och snacka med Jessica och Dallas tills jag inte ens kunde hålla ögonen öppna längre. Jag störde Ebba så mycket att jag fick sitta i den kalla garderoben i några timmar ... När jag kom tillbaka för att sova hade hon allt täcke, lite väl för mycket plats i sängen (fick knappt ens plats) plus att hon hade tagit både kuddarna plattat till dom och tagit mitt gosedur som jag använder som kudde (kan inte sova utan den, mitt huve är vant vid den sen jag var nyfödd). Och nu sitter jag här helt utmattad med tre timmars sömn efter en fotbollstunering som varat sedan 8 imorse ... NICE ! Hoppas på att Sama, Maria eller Jess ska höra av sig snart, har för mig att vi sa att vi skulle laga middag och se film idag ! Har lust, hoppas de blir av ! Plus att mamma och pappa ska på fest ikväll så jag är helt ensam !
Livet leker i alla fall !
/ Clau

we wait for the end to change, but we're making all the same mistakes

Precis ätit en bamsefrukost och bytt om. Nu ska jag iväg, det är öppethus på pappas jobb, inte vet jag varför heller, hur kan man ha öppethus på en vårdcentral? aja, öppethus på Kunskaps Gymnasiet också, får se om jag åker dit.
jättee gammal bild.

~Sama

i'll always be nothing, unless i'm with you

/ Clau

50 SANNINGAR OM MIG SJÄLV ! / Clau

1. Min dröm har alltid varit att åka till usa
2. mitt rum är nästan alltid stökigt, förutom nån timma efter ja städat de !
3. Jag kämpar jättemycket för att inte vara blyg ...
4. Jag kan inte gå utan smink
5. Jag är jättekänslig
6. Jag är mycket smartare än vad folk tror, men jag beter min inte som det för att det verkar så jävla tråkigt att hela tiden behöva bevisa hur smart man är !
7. Jag hatade One Direction från början, haha
8. Jag sover med 8 kuddar i sängen
9. Jag är ganska orädd av mig, tro det eller ej
10. Jag älskar mina vänner, och jag menar det ! Även om vi ibland har dåliga stunder !
11. Även fast jag bott i Sverige hela mitt liv anser jag det inte vara mitt hem, för det är min hemstad i Makedonien !
12. HAHAHA när bella höll på att dö under twilight igår och när jake gjorde munmotmun mentoden på henne viska jag "first kiss " till Jessica och vi skratta som fan och fick endel sura blickar på oss
13. Jag skulle aldrig sätta mig på plats 13 under en flygresa även om det innebar att jag inte skulle kunna åka dit jag skulle
14. Jag pussar min Niall autograf godnatt nästan varje natt hihi
15. JAG ERKÄNNER ! Jag måste nog ha rekord på antal förstörda mobiler
16. Jag åkte till Paris för att få se Nick Jonas, DET VA VÄRT DET !
17. Jag har haft ett gosedjur sen jag föddes och jag sover fortfarande med det ..
18. Jag skulle helt seriöst bli jättebesviken om fb någonsin skulle läggas ned
19. Jag har jättelätt för att titta folk i ögonen och jag tror de tycker de är creepy efter ett tag
20. Jag brukar säga att jag är 1,64 fast jag bara är 1,62 heheheheh
21. Ibland gråter jag för hur mycket jag vill träffa Niall Horan
22. Jag hatar dagsljus så mycket att jag nästan inte klarar av det
23. Jag ångrar asmycket att jag aldrig lärde mig att åka skateboard
24. Det ända jag har lyssnat på de två senaste dagarna är More than this av One Direction !
25. Min skola är som mitt andra hem och jag kommer sakna den som fan när ja slutar, in fact det skrämmer mig att det bara är ett halvår kvar FYFAN vad jag kommer gråta !
26. Jag begick ett jättestort misstag för två år sen som förändrade mitt liv
27. min favoritplats på hela jorden är Makedonien
28. Jag kan prata tre språk flytande, Svenska, Makedonska, Engelska
29. Jag äter jättemycket
30. Det känns inte som att jag går i nian, känner mig as omogen, känns som att jag typ går i sjuan eller åttan
31. I'm in love och har varit i ett halvår
32. Jag börjar tro att det är nått allvarligt fel med min hand, tog nyss bort mitt bandage och upptäckte att mitt skelett typ sticker ut
33. Jag har en burk hemma med sånadär grejer man sprutar parfym på när man ska provlukta med massa killparfymer jag gillar ! Är beroende av killparfym !
34. Jag räknar min kusse som min tvilling !
35. Jag kan inte somna innan tolv halv ett så jag är en zombie varje dag
36. Jag är en koala
37. Jag älskar cola light
38. ibland önskar jag att ja va normal
39. min dröm är att gå collage i usa
40. Jag tjöt hela natten den sista natten i mk
41. Jag minns inte sist eller någon gång jag avslöjat något som jag inte fått säga ! och kommer aldrig göra efetrsom den personen ger mig sitt förtroende och då vill ja bevisa att den hade rätt som gjorde de
42. Jag har igentligen lockigt hår
43. jag skulle dö för att få skriva en gossip girl sesong
44. jag skriver egna låtar och berättelser
45. solnedgångar är det vackraste jag vet
46. jag är jätterädd för att åka flygplan
47. JAG ÄR KLANTIG
48. jag ÄLSKAR kossor
49. jag har aggressitionsproblem
50. har hållt på med detta inlägg i två dagar

the touch of your hand

297549_180426108716135_140174282741318_373668_1224926639_n_large
- AWS VILKA GULLAR !!
ORKAR INTE BLOGGA OM MIN JÄVLA DAG ! HAHA ! Den har i alla fatt vart riktigt bra, och ikväll är de skolfest, alla säger att de kommer suga men jag ska i alla fallha kuuuuul ! JAG ÄLSKAR ONE DIRECTION ! Ville bara säga det, och påminna om att jag inte kan vänta tills skivan ligger i min brevlåda ! Snart kommer de 50 sanningar om mig också, fast det tar ett tag att göra dom såklart ! Nu måste ja gå och äta för mamma ropar ! De bli spanach, MUMS ! :D
/ Clau

so true

~Sama

dont you try to make it right if its wrong

Herregud har ätit hela dagen! Heeela dagen! Satt i max 2 mintuer innan jag hämta något annat och äta emellan allting jag åt. Massor godis var det också. Hemskt. Och nu får jag lida genom att se ut som en ko. Nej fy usch, blir nog ingen kokosboll imorgoon.. och min telefon är sönder ..livet suger. hejdå.
för några dagar sedan ..

~Sama

my mommy is the best

Alltså .. jag och mamma skulle åka till Nyströmska Gymnasiets öppethus, istället så körde vi vilse i ca 40 minuter om inte mer .. alltså herregud, VI KOM ALDRIG FRAM. Jag sätter på gpsen men det är fan svart, dumma söderköping som inte har någon himla belysning!
-Mamma, gpsen säger att vi ska svänga in här ..
-Lyssna inte inte på jäveln, den tar oss bara fel, det är därför vi är vilse nu!!
Och tja .. det blev bråk i bilen .. katt och hund ? ja typ, hon typ hota med att kasta ut mig ur bilen ahahah.
Soruce.
~Sama

you dont really want my heart, you just like to know you can

Tänkte bara meddela om att One Directions album är GRYYMT! DÖÖR FÖR DOM POJKARNA! albumet beställs ikväll! kan inte välja ut en favoritlåt men dom kommer dunka enda tills vi är i L.A, och även där nere kommer vi blasta 1D!
One Direction Infectiiion <3
~Sama

i can't love you more than this

Sitter och har Engelska ! Vi gör inget .. tror jag inte, för vissa gör prov ! Dagen har vart epic som vanligt ! Gissa vad vi hitta på idag ? Sama sa att hennes mobil inte kunde gå sönder ! Då fick jag och Jessi en idé vi skulle kasta den högst upp ifrån vår trappuppgång i skolan, första gången missa vi så den bara föll en trappa (den gick inte sönder.) Sen andra gången föll den ända ner ! GISSA ? HAHAH den pajja ! Det va sjukt epic haha. Annars har inget hänt idag, är sjukt trött bara ! Vi har ingen idrott idag så vi slutar tidigare, då ska jag hem och se GG, sen är det träning. BLÄ ! Har inte lust ! Och min hand värker som fan just nu, usch, vill sova !
SÅ JÄVLA FINA !
Nåra låtar på deras album har typ läckt .. såg de ... tänkte inte lyssna ... sen sa dom att Niall och Louis hade solo på "More than this" då gick det inte ! Fast asso tror de va bra att jag lyssna ! Trodde albumet skulle va ganska dåligt så va ganska besviken, sen hörde jag domhär låtarna ! Grät av stolthet igår ! Så jävla bra ! ÄR SÅ JÄVLA STOLT ATT JAG BARA VILL BRYTA IHOP OCH GRÅTA ! Saknar dom så jävla mycket, de va längesen dom kom hit nu ! KOM HIT WE MISS YOU ! Låter ganska drygt mot dom som inte har träffat dom än, men alltså, can't help my feelings och jag hoppas faktist att de som inte träffat dom får göra de !
/ Clau

everyday it will rain

OKEY ! Vet inte riktigt vart jag ska börja. En mycket intressant dag kan jag ju säga. Skolan va helt okey som vanligt, haha, vi skulle göra stickprov på datorerna så alla fick smått panik och tog bort allt olagligt, haha det va rätt komiskt. Sedan efter skolan drog jag på stan med Sama, vi stack till mc och jag tog en sallad och sen åt sama och jag glass också, hihi. Sen någongång kom Ebba och vi bara chilla fram tills vi va tvugna att akutköpa godis, popcorn, osv. Sen säger jag bara en sak, min handled, stukad. AJ ! Behöver inte gå in på det mer ! FILMEN VAR KLOCKREEEEEEEEEEEN ! Breaking Dawn dårå ! Den bästa av alla i serien helt seriöst ! Grymt bra gjort alltså ! Ord beskriver inte hur jävla snygg Edward va ! Och Jacob ... och Seth så jävla söt .. okej, lägger av nu ! Sen hängde vi utanför bion med folk jaaow, kul jaoow ! Sen vart det creepy, Jessi skulle till sin mormor och hämta sin väska efter de skulle vi ta bussen hem ! På vägen dit snacka vi det allvarliga livet och det gjorde vi även i väntan på bussen som tog sin tid på att komma. Nu sitter jag här och det värker i min hand. Ska ta en dusch nu ..
Tumblr_luk1ducuq71qj6mdmo1_500_large
Grymt fin bild från Breaking Dawn !
/ Clau

everyone's gathering around the fire

Source.
Gud vad jag längtar till jul! Älskar julkänslan. När hela familjen samlas och alla dekorationer gör det så mysigt och gosigt. Och man sitter på och äter hela feta släkten tillsammans och alla har på sig typ rött och i våran släkt har som en tradition att sova över alla tillsammans hemma hos någon. Och det är så himla mysigt, man sitter där med mysiga kläder och cosysocks och skrattar och kör spel och håller på med sina nya saker man fått. Inte så långt kvar!
~Sama

love me or hate me, it won't break me

Kom precis hem ifrån att ha sett Breaking Dawn! Riktigt grym! När det kommer till twilightfilmerna är jag inte så kritisk .. eftersom berättelsen är så himla bra! Och efterliknelsen till boken var också grym. Så ni som inte ett den .. se den! Alltså Bellas förvandelse när hon blir gravid .. fy uusch. Men som sagt, var riktigt förväntasfull och nervös, men den va idiotbra! :)
~Sama

the times when you've hurt me and put tears on my face

TJA ! ÄR JÄTTE HYPER ! Har suttit på Skype med Nikola hela dagen, och Ebba och Maria i mellanåt ! HAR VART FETT ROLIGT JAAOOWWW ! Träna hos Maria efter skolan, som jag tror Sama nämde, orkar inte skriva mer. Ska se GG sen sova ! IMORN ÄR DET BREAKING DAWN PART 1 SOM VÄNTAR ! YAAAY !
BIFFIGA JAG PÅ BILD ! EBBA TOG DEN UNDER HON MITT OCH NIKOS SAMTAL ! FEETT BIFF ! NI SITTER OCH SKAKAR DÄR HEMMA, JAG VET DET !

your actions speaks louder than words

Hittat min mobil! Den var under sätet i bilen .. alltså inte hos min kusin hah. På gympan idag så .. ae, alltså ni skulle sett mitt och Maria's teamwork! Alltså vilka importer alltså .. de sjukt! Aja, vi drog hem till henne sen (+ att claudia haka på) och träna, jaa, jag tränade! Sen hämtade mamma mig och hemma gjorde jag en asgod sallad till mig och syster! :)
Kan knappt bärja mig tills sommaren är här! Har redan fått lite kontakt med folk som ska med till Cali!
~Sama

tryna get to you

Tja, faila ett mattetest, mår skit, hejdå.
Hahah nae, men känns inte så jävla bra faktist ! Trodde jag kunde det ! idag har vi haft hemkunskap bara .. inte så mycket mer, nu har vi matte, har varken lyssnar eller gjort ett skit ! Sitter bara och längtar till Makedonien, orkar inte med jävla Sverige längre ! Allt går förfan bara fel här ! Vill kunna koppla av bara EN STUND utan att känna dendär stressande och jobbiga känslan av att jag måste göra något hela tiden och skita fullständigt i hur jag mår. Okey, negativt inlägg här, förlåt, ville bara få ut mig lite grejjer. Imorn är det Breaking Dawn premiär, det är i alla fall bra.
Tumblr_lup6j4caae1qei95oo1_500_large
Bilden väcker många tankar !
/ Clau

school

tjohejj, sitter och väntar på att hemkunskapen ska börja. Åsnorna Darius och Zoran sitter vid mig och dampar med låten Deja Vu av Beyonce .. ska skratta lite nuuuu
~Sama

you know exactly how to touch

Hej, vet inte varför men känner mig bara sjukt nöjd med livet just nu ! Bara älskar alla ! Har en sån känsla att jag bara vill gråta pga hur många underbara människor jag har runt om mig ! Puss på er alla ! Efter skolan kom Ebba med hem och va med lite på min träning som inte var den bästa, men men, de är bara 1 av massa ! Nu är jag rätt trött faktist och skolan börjar åtta imorn, så ska nog ta och sussa snart !
Tumblr_lujv76c48l1qfg2yqo1_500_large
Tumblr_lumfd3zxif1qkennso1_500_largeTherighttobereal-2_largeTumblr_lunhh6an6r1r1vsduo1_500_large
Det har nästan gått tre månader nu. Önskar du visste hur mycket jag längtar efter dig ! Står inte ut att inte veta vad du gör, skulle inte klara av att veta att du har någon ! Även om du inte är min vill jag ha dig för mig själv, ja vet, det är själviskt men du är det enda jag vill ha ! Om jag bara kunde kontrollera mig själv, på det sättet skulle det kanske göra mindre ont ! Fan vad jag tycker om dig !
Älskar Skins ! Relaterar så mycket till det dom säger där och det dom säger är oftast ganska invecklat ! Du som inte sett Skins missar verkligen något ! Skins är ett måste ! Det är den mest själkripande TV-serien du någonsin kommer se !
/ Clau

even the best fall sometimes.

Tjena bloggen!! Kom precis hem ifrån att ha "pluggat" hos Maria. Satt och försökte nå min familj, som inte svara på sina telefoner (intebra!!) så jag drog hem. Hade inte min telefon eftersom jag är så smart som glömmer den hos min kusin! Och så glömde jag min kofta hemma idag, så gick runt i skolan och frös som en kossa. Aja, nu ska jag skriva lite på min astronomiuppgift :)
Ska försöka fixa mina naglar så här idag, eller ja, det kommer bli en imitation som ett dagisbarn kan göra bättre.
~Sama

ya da one that i dream about all day

TJA ! Sitter på lektion och har SO, känner mig inte så jätte aktiv i lyssnandet om man säger så, sitter mest och kollar runt på allt underbart folk som finns i våran Stolta makedoner i Sverige grupp på facebook ! Och lyssnar samtidigt på Tose såklart ! ÅHHH VAD JAG LÄNGTAR ! Va just så inne i mina tanker, och alla minnena från i somras att jag kunde känna den hettande solen ! Asso vet inte om de är bara jag men när man vaknar så morgonen där nere, det känns så underbart, det känns rätt helt enkelt, kan inte beskriva känslan, men det är en av de bästa känslorna jag vet ! Gud va jag önska att jag va hemma, ibland undrar jag va fan jag gör här i Sverige ! Det är fan inte rätt att va borta från ens hem, det känns i alla fall jävligt fel !
Den jäääääääääääävligt stora statyn av vår underbara konung som tyvärr inte hann sprida sin släkt eftersom han dog för vårt land ! Jag är en jävligt stolt Makedon ! Så är det bara ! Ingen och inget kan ta det ifrån mig !
/ Clau

it's gotta be you

OMG ! ONE DIRECTION UPPTRÄDDE PÅ X FACTOR FÖRUT ! KOLLADE LIVE SOM FÖRUT GENOM NÅGON SOM STREAMADE ! NÄR HAN DENDÄR VOICEMAN SA "ONE DIRECTION" OCH DEM KOM UT ! FICK TÅRAR I ÖGONEN ! HELT SJUKT ! OCH SEN SKYPA JA MED SAMA OCH VI SNACKA OM FÖRSTA GÅNGEN VI TRÄFFA DOM ! VI TRÄFFA DOM OCH VA BARA 7 STYCKEN, VI SNACKA MED DOM I CA 25 MINUTER OCH DET VA HELT SJUKT ! VILL BARA GRÅTA NÄR JAG TÄNKER PÅ DET ! ÄLSKAR DOM SÅ JÄVLA MYCKET ! VÄRLDENS FINASTE KILLAR, UTAN TVEKAN ! 390343_313637935329844_223852614308377_1267853_71648421_n_large
Idag inann framträdandet skulle jag tro, så jävla fina, ord kan inte berskriva !
Kan verkligen inte förstå att det har gått mer än ett år nu ! Kan inte förstå vad jag gjorde inann dess, don har gett än så mycket i livet, inte bara att dom är helt underbara utan också att få chansen att åka och träffa dom flera gånger, känna gemenskapen och spänningen med andra 1D fans ! Helt underbart är det, älskar livet mycket pga av er, ni har gett mig minnen jag kommer minnas hela livet, tre härliga resor till stockholm med mina härliga vänner ! Inte bara det utan glädjen ni sprider genom eran musik ! Alla känslor ni gett, att verkligen känna så mycket glädje att tårarna kommer, besvikelsen man har fått efter att ha fått ett nej av sina föräldrar, alltså att man inte får åka och träffa dom i stockholm, ennu en sjuk känsla som gav än mycket tårar, speciellt avundsjuka sen när man ser bilder på alla glada som fått träffa dom ! Och om de inte vore för er hade aldrig jag och mina kompisar blivit inspelade av englands största tv kanal itv, inte bara en gång utan fem också ! Och innan det hade Niall min favorit i gruppen berättat hur osäker han va i sig själv och i hur han såg ut, han hade fått hat av andra FANS och random people ! Kan inte besskriva känslan då när jag bara nämner att Niall är min favorit i gruppen och när kamera mannen som jag nu vet heter Ben frågar "Why is Niall you're favorite ?" Finns inte ord som beskriver hur himla skönt det kändes att förklara vad som gjorde honom så jävla bra och speciell ! Och det bästa var att veta att det va 90% chans att han skulle få se det ! Hoppas verkligen han gjorde det och nu förstår hur jävla bra han är ! ALLTSÅ ÄLSKAR DOM BARA !!! <3
/ Clau

dont be scared, i aint going nowhere

dog precis och försvann till 1D-heaven. One Direction uppträde nyss på X-Factor, som dom var med och tävla i förra året. Jag fattar inte hur snabbt allt gått. För ett år sedan satt jag nu och dampa sönder för att få veta om dom gick igenom till nästa live show eller inte .. Och om en vecka ska dom släppa sitt första album och dom är igenkända världen över! Ae, känner mig som en stolt mamma! De finaste killarna som finns!
bilden är tagen nyss, ifrån deras uppträdande.
~Sama

i can see in you're eyes, everything in you're eyes

Har jätte ont ! Blöööh ! Lyssnar på musik, The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die ! Blir aldrig trött på den låten, har gillat den i typ mer än ett år nu, så jävla bra ! Idag har jag varit med Maria, jag hade tänkt att hon skulle fixa mina naglar men de glömde vi. Också har de varit fars dag, mamma gjorde lite godare mat osv, så käka vi, det hette nått speciellt som jag inte kommer ihåg så kan tyvärr inte tala om vad det var. Nu är jag här hemma och tar det lugnt, ska nog se någon tv serie snart, och äta kanelbulle hihi ! Imorn är det skola och träning, bara att tagga ! Så jävla skönt att typ inte ha någta uppgifter att göra, bara NO uppsats men den är det ingen tidsgräns på, fett chill ! Nu ska jag titta på 10 things i hate about you.
i hate how much i love you boy, i can't stand how much i need you
/ Clau

here i am, by myself again.

Hejhåå, jag har ett NO-arbete som tydligen ska vara kvar imorgon och jag har knappt börjat på det. Fast jag  tänker inte göra något åt det just nu. Ska iväg till mamma runt ingelsta :) Äähh, får väl lämna in  den senare, han hade inget speciellt krav på att man va tvungen att ha in den på måndag endåå .. typ. Så nu ska jag byta om! :)

ska nog också se No strings attached ikväll också, den verkar braa!

~Sama


i won't lie, i'm falling hard

Har börjat kolla på en tv serie som Ebba tipsa om, 10 thins i hate about you heter den. Har inte ens sett klart första avsnittet, men en så länge är den riktigt bra ! Och den blir förmodligen bara bättre ! Kan länka sem längst ner. Kvällen har vart boring, sura föräldrar låter mig inte gå ut för att de vart arga över att mitt rum har vart stökigt i en vecka och att jag inte städat fast de har tjatat hela tiden, jaja. Jag var ändå jättetrött ! Nu ska jag fortsätta kolla. Företsen, ville bara tala om att jag smått längtar tills nästa vecka ! Massa kul sker då, på onsdag är premiären av Breaking Dawn, är så himla sjukt excited ! Och på fredag är de ju dendär skolfesten på skolan (DP) och på lördag ska de hittas på nått mys ! Allt dethär rolgare får nog tiden att flyta förbi fort, snart sätter jag nog min fot i Makedonien också ! Det är sjukt så mycket jag längtar, vet att ingen bryr sig och att alla har fattat, har nog blivit lite tjatigt, men jaja, sån är jag.
Någon ny Rihanna låt, gillar rytmen, låten är jätteskön att bara ha i bakrunden när man känner sig sådär lite lugnt positiv !
länken:  http://www.tv-links.eu/tv-shows/10-Things-I-Hate-About-You_10767/season_1/episode_1/
:*
/ Clau

ever thinking about crossing that line?

Hemma efter en lång dag! Att vara på gymnasiemässa var asintressant tyckte jag, men nu blev allting så mycket svårare. Nu börjar det kännas som på riktigt. Att välja kommer inte vara lätt .. Ska nog ta naturlinjen och då finns det 3 skolor i stan - Eber, Haga&Kunskap, en i Söderköping - Nyströmska. I Linköping så var jag och kolla på Katedral's linje IB, bara linjen. Mina vänner som var och hörde om de tyckte det lät helt super, men jag fattar inte hypern? Måste ha fått himla dålig info. Liksom läraren skickade mig till en elev istället för att svara på mina frågor? Får väl ta mig till deras öppethus ..
Ebbz och jag för några veckor sen .. himla gullig mössa, tyvärr är den för liten .. ahah.
~Sama

you never gave a damn fuck, did you ?

FRÄÄÄS, är typ asströöttt ! Vakna ju åtta för att gå på gymnasiemässan ! Tur att jag stack tidigt, det var fullt med folk sen ! Tyckte typ inget samhäll verkade bra förutom på de geer och haga, de va helt ok. För dom som vill läsa natur är eber nått att rekomendera, england i tre veckor, de låter inte fel alls ! Sen bar det av till Linköping för att höra om katedral. HERREGUD ! Så jävla imponerad, stog där och snacka säkert i en halvtimma. Blev jätte övertygad, låter helt supeeer ! Man har hur mycket möjligheter som helst efter att ha gått där, fast de kommer bli sjukt tufft, ska ju också gå internationellt, så de blir ju också lite kämpigt. Men de kommer bli hur bra som helst, har alltid velat gå internationellt så de är helt peffekt, är sjukt taggad på att komma in där nu ! Dock har dom kämpig matte och matte är inte min starkaste sida, deras enklaste matte är matte c och de är inte så värsta lätt men jag får fan knyta nävarna och kämpa nu ! IB heter den inetrnationella linjen och den är i katedralskolan, IB står för International Baccalaureate och den är känd över hela världen ! Hon som jag snacka med sa att efter man hade gått den utbildningen kunde man plugga i vilket universitet som helst, fast man behövde den svåraste matten på vissa tex cambridge university i England, men på nåt sånt hade jag inte tänkt att gå, hehe. Är sjuukt övertygad om att detta kommer bli bra i alla fall. Förövrigt sov jag när jag kom hem, sedan blev jag väckt av min kära kusin som ringde på skype så jag vakna. Sket i att svara och fortsatte sova, sen skriver idiotkisspantern Ebba och då kan man inte somna om mer. Så ringer upp min mupp kusin Niko då också som blev arg på mig eftersom vi inte snackat på länge, och vi har skypat fram tills nu i typ två timmar ! Alltid lika kul ! Längtaar as mycket efter honom ! Nu sitter jag här och väntar på att Ebbs ska komma, tänker nog duscha innan också ! Har inte så mycket mer att säga än att jag längtar JÄTTE MYCKET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! till Makedonien, dööör typ ! De kommer bli sjuuuuukt ! Ska släppa loss som fan !
Förlåt för ett jäääävligt långt blogginlägg men hade bara endel att säga !
/ Clau

you can give all of your love, but sometimes it wont be enough

Vaken och ombytt! Ska till gymnasiemässan här i Norrköping och sedan vidare till Linköpings! tja, om inte planer ändras alltså.

~Sama

SUMMER 2011 !

pic.twitter.com/js3LCmAh

chillar in the streers of Negotino ;)
pic.twitter.com/ALkmVYFh
vi va lite busiga och hängde skor på tejp när the parents var borta över helgen och de hade stängt av internet för att vi inte skulle va uppe länge, de busigaste är att lite efter var hela huset fyllt med regnbågsförgat tejp med skor som hängde överallt, hihihihi NOTHING CAN STOP US !
pic.twitter.com/81n15AYd
pic.twitter.com/obs4qJvJ
Nattbad vid fem på morgonen sitter aldrig fel efter att ha festat ! pic.twitter.com/NMEHrAy1
världeens bästa !
pic.twitter.com/45Jj6xQz'
stobi flips <3
pic.twitter.com/yMlGPNUn
Sunglasses parttaaay
pic.twitter.com/y4gLUzqK
In Macedonia we got our lunch from the trash ;) .... haha jk
pic.twitter.com/LNHuTtfr
pic.twitter.com/BK1BBOZt
världens finaste bror <3
pic.twitter.com/mkxJXyxd
Negotino <3
pic.twitter.com/gHSPHhBc
HAHAHAH OMG BÄSTA BILDEN !! Kan man bli finare ? Skulle inte tro det ! ;)
pic.twitter.com/BnsVzChg
balkong sovning ! :D
pic.twitter.com/2Ibip951
förfesssst med tårta ... de va fett förutom att de va barca tårta ..
pic.twitter.com/zklqWYo2
hotellet i greece, semstaa haha dog
pic.twitter.com/VadfsAo6
GULLLEE !
pic.twitter.com/ZqS5Ilwl
i love u !
pic.twitter.com/vkiZAIuX
fulaaaste bilden på mig men jag bjuder för de är en broder bild
pic.twitter.com/OBLpFsOZ
GO KART ! HAH, körde min lillkusin .. skrämde livet av henne .....
pic.twitter.com/Acg3ynHF
fin tjockiiis, haha bjuder
pic.twitter.com/PhlFlrts
mamma och chrisitan chillar i Skopje !
pic.twitter.com/NaMuadxS
awwwww
pic.twitter.com/EvmQSQI4
bästa vi och våran apiiiii
pic.twitter.com/CRM8Baa1
hahahahahha på lastbilen hahah, sjuuuuk pojke
pic.twitter.com/KdHVcty9
pic.twitter.com/QZiS4bPP
ihihih
pic.twitter.com/YzROKyie
orkaaar inte mer nu, så bilderna från kameran kommer nån anna dag. Ni får stå ut med dåliga iphone bilder just nu, fast dock är dock ju bäääääst eftersom de visar mer vårat damp/ungdoms liv. Kameran har mer tuurist bilder, men dom ska såklart också upp. Lite synd att man inte kan lägga upp dom roligaste bilderna, för folk kommer tycka vi är sjuka och typ inte fatta våran amazingness ! Anyways, klockan är två, ska upp åtta.
NIIIGHT PEEPS :*
/Clau

jag slösar all min kärlek på dig och jag bryr mig inte

Kom hem från Rita för ett tag sen. De va födelsedagsfirande lite utanför finspång hemma hos henne, de va mitt ute i ingentstanns, haha. Men deras hus va sjuuuukt fint ! Vi gjorde typ allt, dansa, åt och framför allt snacka .. mycket .. haha, de va sjuuuuukt jävla kul. Tack så jävla mycket Rita och alla, de va jätte roligt. På vägen hem därifrån va det jätte dimmigt och läskigt, vi doog i bilen. I skolan idag hände inte så mycket faktist, en vanlig dag bara. Imorn klockan nio på morgonen bär det av till gymnasiemässan i Norrköping fram tills typ klockan 10 kanske, sen bär det av till gymnasiemässan i linköping för måste kolla in IB på katedralsskolan, ska bli sjuukt kul faktist, vill verkligen höra mer om speciellt katedral. Också så påminde sama mig om att de finns subway i Linköping, isudhgajsdgajhsdgajyd !!!!!!!!!!! SKA LÄTT ÄTA DET !
Bild från firandet, jeteeefin ........... haha neee, men är det fest så är det ;)
vi bjuuuuudeeeer
Ta det lugnt !
/ Clau

if i had the secret, the secret to you're love

Tjenare !
Sitter här och känner mig ganska utsliten, har vart mycket idag. Började med slöjd, hade faktist trä idag med Jessica, vi har igentligen sy men vi var tvugna att göra en ram till ett broderi, mycket roligare än sy ... Och jag har ju typ ig i sy så är ganska besviken på att jag inte tog trä. Vi hade också två gamla nationella prov idag som ska vara underlag för våra betyg denhär terminen, det var läsförståelse i både engelska och svenska direkt efter varandra, till min egna förvåning gick det så himla bra på båda vilket inte är likt mig eftersom läsförståelse är min svaga sida. Gympan va också askul vi körde typ myteri .. eller inbördeskrig som killarna kallade det, haha. Efter skolan stack jag, Ebbs, Maria och Jess till stan, vi stack bara till bik bok, se va ju 50% på allt, vi var där väldigt länge. Dock kunde jag inte köpa något eftersom jag är en jävla fattiglapp som slösar sin månadspeng första veckan. Efter det åt vi en kebab var ! Alla förutom Jessica som gick hem tidigare. Efter det tog vi bussen hem och jag hade träning nästan direkt, det är en av anledningarna varför bloggen har varit så dåligt uppdaterad, ber om ursäkt för det. Har inte så mycket mer att tilläga, är trött, ska sova, niiiiight :)
Tumblr_lufq8fzzzz1r442t4o2_500_large
deeeeeet är inte ens roligt hur fin han ääääääääär !!!
378776_281496891889974_241058025933861_860352_1239249451_n_large
asso puuuss på dom ! Liam ser ut som en jävla smurf, zayn är en jävla mupp, harry har värsta "i'm here for ya ladies" sitsen ... och Niall .. NIIAAALLL ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ASSO HAHAHAHAHAHHA ! Asso puss på han, jag som trodde han inte kunde bjuda mer på sig själv, men min hora överraskar alltid .. ja han ser iaf ut som en swagger bonde ! puss på dom <3 ONE DIRECTION ! <3 <3 <3 <3 <3 <3
OKEEY ! Ber mycket om ursäkt för typ bara 1D men det går inte att inte lägga upp domhär bilderna och har typ inga bilder, måste börja ta lite ! LOVAR ATT DE KOMMER KOMMA BILDER !
niiiiight :*
/ Clau

hit the lights let the music move you loose yourself tonight

Alltså hatar verkligen känslan man får efter att man ätit mycket. Känner mig lika stort som ett hus! Men idag så körde vi på med gamla nationella prov i både engelska och svenska, efter varandra! Men det funka väl .. Nu tänkte jag läsa ut en bok som jag läst i 2 månader .. den har 172 sidor .. Och efter ska jag göra någon mini-workout! :)
Och kolla vad Romina hittade .. spola till 0:07, Claudia och jag på vår andra träff med 1D och Fredds på sin första! Veckan innan hade vi också varit och träffat dom med ca 4 pers till .. en vecka senare var det 60+ utanför.
~Sama

i must be in heaven cause im looking at an angel

~Sama

and im sorry dear, if i pushed you away

Skrev klart NO-texten. Den handlade om hur människan igenom historien trott om rymden. Den var inte så jobbig som jag förväntade mig. Helt okey. Känns skönt att ha den avklarad i alla fall! Nu ska jag hoppa in i duschen wihoo!
My love for this boy isn't understandable <3
~Sama

so many questions, i need a answer

HEJ !
Hälsa på en sjuuuuukt trött Claudia ! Har vart död hela dagen, åter igen .. Men nu menar jag verkligen död, helt sjukt hur trött jag va både imorse när jag vakna och under dagen. Skolan har varit rätt tråkig idag faktist, franska i två hela timmar på morgonen och svenska direkt efter, inte alls kul. No i 80 minuter på slutet också, niiice.. Sitter bara och lyssnar på musik nu, ska snart göra en uppgift bara sen ta ett bad. Längtar till Makedonien sjuuuukt mycket ! Sen har jag inte mer att säga .. Eller jo på fredag ska vi föresten hem till Rita i finspång på födelsedagsfest, ska bli sjukt kul. :) Och nästa vecka på onsdag är de premiär av breaking dawn, den är faktist efterlängtad ! :D
Tumblr_lucwhgyypy1qb3fffo1_500_large
sötaast <3
/ Clau

can we fall, one more time, stop the tape and rewind?

Kolla in dessa fina killar, sjukt stolt! Över ett år sedan XF, gud vad jag saknar den tiden!
~Sama

dont get attached.

Nu kör jag igång med vårat NO/Engelska arbete. Vi ska skriva om vad människor trott om universum igenom tiderna .. PÅ ENGELSKA! ber till gud att det blir förståeligt ..
~Sama

cheer up buttercup.

Man har väl märkte hur alla tycker att man själv är sämre än alla andra? Man tycker man är fulare, man tycker man är tjockare, man tycker att andra är bättre på saker än vad man själv är. Man kan vara medveten om det här, för det finns och kommer alltid finnas folk som ser bättre ut än dig själv, är smalare, är bättre på sport eller på gitarr. På samma sätt kommer du vara bättre än någon annan och folk kommer titta på dig som du ser på andra. Du är aldrig det värsta. Och du är fin.
Always act like you're wearing an invisible crown

~Sama

I know it's gonna cost me if I keep this thing going

Min dag har varit helt okey! mer än okey också. Vi fick tillbaka våra samhällsekonomi prov och jag blev väldigt nöjd med mitt resultat! Mina inlägg verkar inte komma upp, så det är ett under om ni ser det här ..
~Sama

Is true love just once in a lifetime ?

HEJ !
Vet inte var jag ska börja, så mycket ups and downs idag, men jag tar och börjar från början, haha. Jag vakna av att mamma kom in och sa att jag hade försovit mig jätte mycket, nice ! Klockjäveln ringde inte ! Sen kommer jag sent till skolan och får inte komma in på lektion, nehe. Dagen gick och vi hade SO. Fick tillbaka samhällskunskap provet, fick vg, inget mvg, men behåller nog mitt betyg i det, sjukt skönt ändå. Och nu dagens höjdpunkt, eller asso, vet inte vad jag ska säga, sitter på lektion, Phille spelar på min mobil, skulle bara sänka ljuset för att batteriet var dåligt, såg att jag hade ett mess, gick in och kolla ! Mamma som skrivit att biljetterna till Makedonien var beställda, mina ben bara studsade under bordet, ville bara skrika, och det brände i ögonen, så sprang ut och bara tjööööööööt, va så jävla glad, gick inte att sluta ! Skrev till älsklingen på direkten och vi typ dampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Nikola bah : ajgjasgdjhadgjahsdguakhnasjkdaiusk jag bah : itdgkajsgaiusdgajksdgajgdjkagsd och vi bah : OH MY GOD ! Sen dess har min känsla vart ungefär som beskrivningarna åvanför, känns liksom som en lättnad, som ett typ, my life is made moment, längtaaaaaaaar så jävla mycket nu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill bara dit ! ÄR SÅ HIMLA GLAD ! Ord kan inte beskriva hur glad jag är !
Bjuder på en grym låt från världens bästa film också !
PUZZ :*
/ Clau

is this genuine love ? i wanna know

Sitter och kopplar av framför tv'n samtidigt som NCIS står på, de va mer intressant än vad jag trodde faktist. Har tränat idag, fotbollen är igång igen, var ganska lugnt och kul, men kan tänka mig att det blir ändring på de snart. Och första skoldagen efter lovet var en bra start, bra ny plats, bra humör, och en lyckad dag helt enkelt. Ska nog gå och lägga mig snart, är ganska trött och sov inget inatt, kunde inte sova och så var jag tvungen att vakna FÖÖÖÖÖR tidigt. Har seriöst inte så mycket att säga, känner mig inte inspererad av något och kvällen har varit rätt händelselös.
Bild från dagen innan skolavslutningen i somras. Var verkligen vit, fattar inte hur jag lyckas vara så blek .. Asso har alltid smink, ni ska se mig utan, ser ut som ett spöke, vet inte vad jag skulle göra utan smink, seriöst ! Tycker endå om bilden dock, tycker om den dagen, de va kul, vi bara städa i skolan och hade typ party i klassrummet, och våran klass var inte lika pubertetig då, nu är alla tjuriga hela tiden, och alla hatar typ alla, haha.
HA DET BÄST !
/ Clau

i have the strength after all, to keep on going

Sitter och har matte, första skoldagen efter lovet. Har sovit dåligt, men på nått sett är jag alltid piggare när jag fått dåligt med sömn, konstigt. Förra lektionen hade vi klassråd, vi fick nya platser, sitter längst bak i hörnet med Phille, ganska chill endå, man kan göra vad man vill, ingen ser eller märker. Den "lektionen" kan man kalla en ren katastrof, som vanligt första dagen på ett lov. Lyssnar på Makedonsk musik, fyfan vad jag saknar det stället. Har gått typ tre månader sen jag var där nu, allt som hände den sommaren känns typ som en dröm, sånt som bara inte händer, liksom för bra för att vara sant, vill gråta varje gång jag tänker på det, det är svårt att vara positiv när man vet att man kunde ha det så himla mycket bättre någon annanstans. Det är bara att vara stark. Åker endå snart, SKA dit !
Tumblr_lt0ny678rr1qei95oo1_500_large
En jävligt fin bild, tycker det är så jävla vackert, de är en bild på ett nöjesfält i en stad endå säger den så himla mycket, när jag ser den tänker jag på hur jävla messed up världen och livet är.
/ Clau

now i have a schedule, with things i gotta do

KLAR MED JUDENDOMEN YAAY ! Dock tog det hela jävla dagen. Sen kollade jag på EMA ! De va helt ok ! Mycket bättre än förra året i alla fal. Fast grejen är ju att man redan vet vilka som kommer vinna alla pris, de blir liksom ingen spänning. Men de va kul att se alla framträdandena, Red Hot Chili Peppers, grymma som alltid, David Guetta helt jävla klockren, sjukt att se honom på tv efter att ha sett han i verkligheten, han blir man aldrig besviken på. Dock var Snow Patrol lite av en besvikelse, dåliga vocals och helt fel låt att uppträda, grejen med dom är att dom berör, då ska dom ju ta en sådan låt, men bara för att vara som alla andra tar dom en av deras vanligaste låtar, inte bra. Känner att jag måste lägga en kommentar på lille Justin också, Mistletoe var mindre bra medans Never Say Never uppträdandet alltid blir bra och häftigt, men den har blivit lite tjatigt eftersom han alltid kör den. Utöver har det vart en ganska stressig och tråkig dag. Har fått höra mycket tråkiga och tragiska nyheter, men de är bara sånt som händer, sånt som tillhör livet helt enkelt, det går över !
Tumblr_lu6sw7vd891r4wz8po1_500_large
Vet att han inte har något med mitt inlägg att göra, men han är så jävlaa fin !
Dock kom jag nyss på att han faktist kanske har lite med EMA att göra eftersom de hölls i Irland och han är Irländsk, sådäsåå ! ;))
kopuss
/ Clau

i can do anything if i just put my head in the game

Mitt SO-arbete om judendomen är inlämnad! Oh, kan inte beskriva lättnaden! Ett häfte på 9 sidor .. fast den innehöll framsida, källförteckning och annat onödigt hah. Jag har varit så off dom är 3 dagarna för att jag och Maria knappt haded börjat med våra häften så vi var tvugna att plugga allt vad vi kunde dom är senaste dagarna, och vi fick till det! Fast det här är sista gången jag lämnar något till de sista dagarna! egentligen är det ett löfte som alltid bryts, fast ska hålla det den här gången, pinky promise. Så idag har jag alltså spenderat dagen pluggandes med Maria. Hon hade också släkt över som gjorde allt roligare, plugg och snack - bra kombination om man kan klara det ;) jaja, vet att jag snackat som en nörd igenom hela det här inlägget .. men måste avvänja mig nu efter allt pluggskrivande.

Ge mig doom .. ska önska mig dom i födelsedagspresent, tills sommarn kommer har jag nog lärt mig gå i klack ..

~Sama

everybody hurts just a little too much, everybody hurts but it's never enough

Det är inte en glad flicka som sitter här just nu .. Ebba väckte mig jätte tidigt, så jag är typ jättetrött, och det enda jag har framför mig idag är typ plugg ! FAST NAE ! Ikväll är det EMA ! Ser fram emot det jätte mycket ! Ganska bra sak att göra efter att ha pluggat hela dagen. Fail att nån typ skulle rätta min stavning på förra inlägget och gjorde det från rätt till fel .. semst. Hatar när någon rättar .. hahha.

Tumblr_ltfrk8bqgq1qje3qvo1_500_large
Tumblr_ltbu6xxqoa1qi23vmo1_500_large
Ord förklarar inte hur mycket jag längtar till Kalifornien !!! Dör verkligen, har alltid, ALLTID varit min dröm att åka dit ! Kommer gråta som en jag vet inte vad när vi landar där på LAX om vi ens gör de men ja .. asso när vi landar över huve taget, liksom, det är är USA jag kommer vara i, PÅ RIKTIGT ! Vill gråta av känslan, Ska verkligen bli helt fantastiskt ! Det är exakt 6 månader och 20 dagar kvar .. men det går vell fort !
Ha det bra så längre :)
/ Clau

it's nothing if you just stop and say fuck it

Sitter hääär, chillar lite lätt med Mac Miller, griiiim ! Ebbson sover, hon har ju vart och sovit över i kyrkan med konfan, hon sover här föresten. Vi har typ ätit mozarella MMMMMMM, chillat ute in thaa streets, och ja .. bara varit kisspantrar helt enkelt ! Har inte så mycket att säga, vill se film .. men har inte fått nått bra filmtips, skriv i kommenterer vettja, nått bra, inte action, skräck, thriller .... eller tecknat.
Ebbson ligger ihopkurvad som en liten köttbulle, kommer säkert inte få täcke ens när jag ska sova ......... :( Ett problem som måste lösas eftersom jag typ fryser .... Dumma ebbson, hon ska ha smisk imorn ! HÅRD SMISK ! Funderar på att göra nått prank på henne ... men vet inte vad, nått tips på det med ?
Imorn blir de jobbigt .. har typ halva mitt jävla hor jude arbete kvar, jag är så smart och sparar allt till sista dagen ! FML FML FML FML FML FML FML !! 
Jag för ganska längesen, bara för att jag hatar inlägg utan bilder ....
Peace out ghettorumpor
/ Clau

i close my eyes to see you're face

FRÄS !
Sitter här efter att ha gått runt som en zombie på ingelstad, var så jävla trött ! Men nu har jag typ överenergi och sitter och sjunger på världens underbaraste Tose Proeski väääldigt höögt ! Vaknade tidigare idag för att plugga lite, fick en punkt om Judendomen gjort, sen stack jag och shoppa istället, så duktig är jag. Fick hem en tröja och lite smycken, yaay, alltid bra. Snart ska Ebbs komma, och då ska det ätas ooooossst, är jätte ost sugen. Har inte så mycket mer att säga faktist, men sorry för så dålig uppdatering idag.
Där har vi mina tre favoritlåtar av Tose. Vet att ni inte fattar ett skit på dom två sista, men fan njut ändå. Han är bäst ! R.I.P !

/ Clau

i wanna be swept of my feet

B-e-a-utiful med Megan Nicole, en grym youtuber! :)
~Sama

i've learn't to live half alive

VAS HAPPENIN ?
Har typ varit trött hela dagen även om jag vakna halv tre. In fact är jag så himla trött att jag inte ens orkar berätta om min dag, men den har vart helt ok. Jag ska typ gå och lägga mig snart, måste vakna tidigare imorn för att plugga på morgonen, alltså, de är ju lördag så vill ju inte sitta och plugga hela dagen. Ska förmodligen hitta på något med Ebbson imorn, something skojjigt. Vi ska nog vara borta vid hennes område, och hon bor nära en 7 eleven, så ska nog köpa en sån äcklig grej jag åt i Stockholm bara för att få tillbaka känslan jag hade där, när vi träffa 1D. Åh det va så jävla kul, vill tillbaka varje gång jag tänker på det, hur ont det än gjorde i min kropp efter dom dagarna, det var fan värt smärtan.
Slänger in en bild på mig och gulle bara för de. Vet att det typ är den mest redigerade bild ni någonsin sett men seriöst har aldrig blivit fulare på nån bild förut .. eller nu tog jag ju i men den är jävligt ful i alla fall. De är redigetingen med men .. ahh, you get my point. Don't blame myself för att ha blivit ful though, var både mega lycklig, tjufärdig och chockad .. kombinationen blev .. inte så bra ! No surprise !
Anyway, I love him <3

Måååste också dela mig mig detta !
Våga bara kalla honom bög eller säga något om hans brittiska accent !
Så jävla duktig ! NJUT !

Natti natti :)

/ Clau

You're all going to hell anyway, so you might as well do something for yourself

Såg precis klart Something Borrowed och den är att rekommendera! Handlar två personer som haft skinny love och så att killen håller på och gifter sig med hennes bästavän och precis innan så berättar dom för varandra att dom gillar varandra och där blir det problemas. Gullig och bra, men tycker att den var lite för kort, ville se mer ju! haha, men en liten omväxling, kollar annars bara på high school filmer som handlar om samma sak, och komedi. Men den här var mer dramaromantik .. några roliga moment här och där bara, hihi.
Och den här tjejen ger mig lite hopp! ahah, hon var en plugghäst men fick endå en snygg kille att tycka om henne. Kommer då alltså inte vara forever alone trots allt, right? ahah, law eller medical, here i come! haha, men hon gav mig faktiskt lite pepp till att börja plugga på judendomshäftet såå .. LEGGO!
~Sama

We lost ourselves in the bright lights

HEEY
Har precis vaknat, klockan är tio över två .. känns både bra och dåligt, har ju sovit ut ordenkligt men nu hinner jag inte med lika mycket nu under dagen. Jag är hungrig och ska äta nått tror jag, funderar om de ska bli frukost eller lunch .. hehe ?! Idag är de planerat att jag och Maria ska ha film tjockis dag, alltså titta på film med typ godis, chips, popcorn och ja ! På ett sett är det bra att skolan börjar snart får då småäter jag inte lika mycket, inte alls faktist, de är nog det enda positiva med att skolan ska börja. Känner mig också ganska uppspelt, imorn ska vi skypa med släkten i Makedonien, eller släkten .. typ Nikola's familj bara. Vi ska beställa biljetterna till Makedonien, och bestämma om Nikola och Angela ska följamed tillbaka till Sverige sen när jag ska hem. HOPPAS JAG FÅR ÅKA, HOPPAS DOM FÅR FÖLJA MED TILLBAKA ! I alla fall, är hungrig nu.

PEACE MATE

/ Clau

when i say justin ya'll say bieber

Helu bloggis! Blogg.se har segat hela morgonen men aja, funkar ju nu. Justin Bieber's nya skiva är ute, jul-skivan alltså. Vad jag tycker om den? Både bra och dåligt .. några låtar är bra och julkänsla i men andra är bara dåliga, med dålig melodi och text, liksom som om låten inte är klar än. Fast jag gillar varenda biebz låt så jag antar att jag endå kommer lära mig gilla alla låtarna. Den bästa på skivan är faktiskt Someday at Christmas som han spelat in för mer än 3 år sen ungefär .. Påminner om hur långt han kommit. För lite mer än 2 år sedan släppte han sin första låt "One Time" och idag så är han världens mest kända tonåring. Inte illa, inte illa alls.

Videon är ifrån hans youtubekanal Kidrauhl och las upp 24/12-07.
~Sama

dream what you wanna dream, go where you wanna go, love who you need to love, know what you wanna know, think what you're gonna think, say what you're gonna say, be who you wanna be, forever and always










Hej sitter här och bara känner massa varma känslor. Det är sjukt hur vacker världen är, alla är så jävla bra, för alla är innerst inne personliga, alla har innerst inne drömmar, egna ställen de vill besöka, egna känslor för olika människor, alla vill veta olika saker, alla tänker olika, alla vill få ut olika saker och allt detdär personliga är så jävla vackert och är värt att visas. Ingen borde skämmas för att vara den dom är ! Alla är värda att bli älskade, även de som gör de värsta sakerna, för alla känner domdär sakerna åvanför, och allas åsikter och känslor är värda något för någon. Det är så vackert hur vi kan påverka varandra, hur man kan göra saker för andra bara för att man bryr sej om personen, allt är så jävla bra, helt sjukt är det, så jävla glad att jag lever, ord kan inte beskriva hur tacksam jag är.




Killen kallar sig MattyB, han är 8 år och rappar, de har vart hans dröm sen typ förtalltid. Killen är 8 och har folk som ger honom hat, istället för att sitta i ett hörn där hemma och gråta sitter killen och skriver låtar om de, säger att dom är bra endå att dom är viktiga för att det får honom att se verkligheten och att de ger honom styrka och vilja att bevisa att han faktist kan även för sin ålder, hur jävla smart får man vara ? Är helt sjukt imponerad på honom, så jävla smart, sitter och skriver låtar om livet, det är bra också, sjukt vis kille, han är 8 och skriver på en sådan nivå ! Kan inte göra mer än att släppa en tår. Hoppas verkligen på det bästa för honom, vilken talang, vilken hjälte !

/ Clau

you need me, i don't need you

YO BITCHES,
Vaknade tidigare idag för att hinna duscha innan jag skulle dra till stan. Åt frukost och kom iväg vid ungefär halv tre. Mötte Jessica och Maria vid skolområdet (Djäkne), sen gick vi direkt in till stan. Jessica skulle köpa lite kläder och Maria skulle kolla och sen kommer fattiga jag som redan köpt upp mina pengar på kläder och mat denna månad, tur att föräldrarna inte snålar och ger mig pengar ändå. Jessica köpte två tröjor, sen gick vi runt och fortsatte kolla lite, inte för att vi va så inne i att leta kläder, vi hade mest viktiga samtal att prata om. Efter det gick vi till MC och köpte glass, pomme ( glass och pomme tillsammans är det godaste ever, tro mig eller ej) och läsk. Vi åt det och satt kvar där och snacka viktigt i 2 timmar som vanligt, haha. Sen chilla vi lite på stan, gick på toa och så. Sen stack vi till skolan och fortsatte snacka där, efter ett tag kom pappa och hämta mig. Seriöst, dagar som domhär när vi verkligen har mycket att säga, liksom, det behövs typ 2 dagar för att vi ska snacka klart helt seriöst, det tar aldrig slut liksom. I alla fall, nu sitter jag och hoppas att Maria och Jessica snart ska komma hem från sina grannies så vi kan göra nåt. Har faktist vart riktigt kul idag, älskar att prata, seriöst, det skulle va sjukt om man inte kunde prata, skulle dö. Nu ska jag typ äta ... är hungrig, och så såg jag att det fanns en princesstårta i kylen, mmmmmmmmmm.
Slänger bara in en bild för att jag hatar blogginlägg utan bilder :)

CAAOO PEEPS

/ Clau

dont settle for less than you deserve.

Good morning!Klockan är halv 10 och jag ska byta om för att cykla iväg till Maria, vi börjar plugga nu direkt så vi kan göra annat senare på dagen. Bra va? Här får ni en liten lista på hur man får en härlig dag! :)
~Sama

don't lose who you are

Okey ! Jag förstår att det kommer bli världens största "ingen bryr sig" moment när jag nu ska skriva om detta men det skiter jag i. Börjar med, that awkward moment when you've watched Zoey 101 you're whole childhood but never found the last two episodes and never been able so see the ending.
Okay ingen fattar ett skit just nu, men såhär är det, det är en tv serie jag kollat på sen jag var typ 10 ( jag var mogen när jag var 10, tv serien är för ungdomar OK!!!!!) den heter Zoey 101, och det är en Zoey, sen är det en Chase, Chase Zoey gå på pca, pca vara en internatskola i kalifornien, Chase gilla Zoey i två år, Chase inte säga nåt, Zoey byta skola till england, Chase bli mycket ledsen, saker hända, Zoey veta hur Chase känner, Zoey åka tillbaka till pca, Chase åka till england för att berätta hur han känner, Zoey vara i pca, Chase vara i england, Chase inte få åka hem, Zoey leva i pca med annan pojkvän. Så långt hann jag komma på den tv serien när jag var 10. Men sen, för typ en månad sen såg jag något om den tv serien och kom på att jag inte hade sett dom två sista avsnitten, jag typ återkände mitt desperate need av att se dom två sista avsnitten, och nu efter en månad har jag kollat klart alla fyra säsonger inklusive de två sista avsnittena, och jag känner bara ! MY LIFE IS MADE ! Gissa gissa gissa ? Zoey dissa sin pojkvän precis innan prom, Zoey inte gå på prom, Chase ringa Zoey under prom, Chase överraska Zoey, Chase ramla och slå sönder sig som vanligt, Chase inte ha nån känsel, Zoey pussa Chase och fråga om han kände något nu, Chase pussa Zoey igen och säga att ja han kände något nu, Chase följa med Zoey till Hawaii. ALLT = PERFEKT.
Där är en bild på castet från säsong 1, dem viktiga som kommer vara kvar i alla 4 sesongerna, är Micheal i blått längst åt vänster högst upp, Chase i rött bredvid, Zoey i blått bredvid Chase, Dustin den blonda killen på mittenraden, Quinn tjejen på hans högra sida och Logan killen som ligger ner.
Vet hur mycket alla bryr sig, men seriöst, Zoey 101 är viktig för min levnad, så klart de ska med på bloggen. Om du nu verkligen orkat läsa detta och fortfarande sitter och läser KOLLA PÅ ZOEY 101 !
LÄNK -----------> http://www.tv-links.eu/tv-shows/Zoey-101_733/season_1/episode_1/
KOLLA FÖR FAAAN !
ok, bye

sorry för detta inlägg, i mean it

hoppas nån njöt i alla fall ..

/ Clau

c'mon we gotta make a stand

Sorry for no update typ, men jag har inte haft något att skriva om! Ska försöka leva coolare, lovar. Claudia sov över igår, och herregud våran humor .. speciellt på kvällen när vi bara sitter framför datan? går inte att beskriva. Men idag så har jag slappat i min tracksuit och gjort nada, eller jag åkte iväg till Kolmården med familjen för att hälsa på släktingar, på zoo alltså ;) nej jag skoja, men dom bor där ute i ett bamsehus, så det var lite kul. Imorgon vill jag iväg till stan men får se om någon hänger på. Förövrigt har jag underhållt mig med att göra outfits på polyvore, dom är skitfula hehe .. men kanske lägger upp någon senare för skojsskull, för det är det enda jag hållt på med liksom .. hehe. Nu börjar texten bli tjock och tråkig så jag lägger av här. Hasta la vista amigos.
Ja, jag är besatt av Selena .. pinsamt men sant .. Gäller dom flesta disney kändisarna.
~Sama

getting fucked up

Åh herre vilken dag, har varit så himla seg, det har vart grått hela dagen ! Vaknade klockan åtta imorse på grund av att Sama's brorsor grät JÄTTE HÖGT ! Jag la mig under täcket, la kuddar över huvet men hörde fortfarande, efter ett tag tror jag dom åkte till dagis och då kunde jag somna om. Sov till typ klockan tolv, vi sega hela morgonen typ åt frukost lyssna musik och så. Nu är jag hemma och har kollat på ett avsnitt Zoey 101 och ätit. Nu är jag mätt i magen och sitter och lyssnar på Mac Miller. Han är grym.
Kanske inte världens trevligaste text, men älskar hans röst, the beat och den är sjukt bra när man bara känner sig pissed och negativ. :)
ALRIIII BYE
/ Clau

You've got that something, that keeps me so off balance

Klockan är typ tio över 4 på morgonen, är hos sama, hon och hennes syster sover, medans jag sitter och nästan kissar på mig, kommer inte ifrån datorn pga Frankie Cocozza, han måste nog vara bland världens snyggaste och mest intressanta människor ever !

ASSO KOLLA !

ÄR NI REDO ?

OK !!!!
HUR SNYGG ? Själv sitter jag och dör ! Kan inte komma över hur snygg han är !

I alla fall, tror jag ska sova, är inte trött men känns inte så bra att va uppe så länge ! Men först ska jag nog kissa innan min kissblåsa sprängs ... asso akuuuut ! HJÄÄÄÄLP ! OK BYE MÅSTE KISSA !!!

/ Clau

cheer up buttercup.

Man har väl märkte hur alla tycker att man själv är sämre än alla andra? Man tycker man är fulare, man tycker man är tjockare, man tycker att andra är bättre på saker än vad man själv är. Man kan vara medveten om det här, för det finns och kommer alltid finnas folk som ser bättre ut än dig själv, är smalare, är bättre på sport eller på gitarr. På samma sätt kommer du vara bättre än någon annan och folk kommer titta på dig som du ser på andra. Du är aldrig det värsta. Och du är fin.
Always act like you're wearing an invisible crown

~Sama

everyone want's to grow up while i wanna stay a kid

HELLO PEOPLE !
Vaknade tidigare idag, halv tolv, är sjuuukt stolt ! Kolla på ett zoey avsnitt i sängen bara för att få upp ögonlocken lite, sen stack jag till stan nästan direkt med Maria och Vici. Vici gick och klippte sig, jag platta hennes hår innan, i en frisör salong, stog bakom frisör stolen, asso fatta hur grym och pro jag kände mig !!!??? :D Sen köpte jag jeans, tänkte lägga in dom här men vafan, vanliga svarta jeans från carlings typ lite tunnare och jätte strech och mjuka, liksom svarta, alla har dom nog också redan, ser inte anledningen att lägga ut dom. Jaja, sen åt jag kebab, fast det ville inte Mario och Vici ha så dom åt sallad på fräcka frökens ... kände mig lite tjock som tog en chokladboll och en light där igen men jaja sån är ju jag. Sen nu kom jag hem, sitter och lyssnar på sjuuuuukt bra musik. Ska nog göra nått senare ikväll, vill bara vila lite vaknade ju astidigt. Om ni är intresserade är jag JÄTTEGLAD, min mamma räknar med att jag ska till Makedonien, vi prata om att fixa min utväxt och hon bah "Det kan du ju göra när du åker till Makedonien nu i vinter" och jag bah va tvungen att hålla min otroliga glädje inomords ! ÅHHHHH ! Ska förmodligen åka i tio dagar ! Asso om jag åker, OM JAG ÅKER ska ta vara på min tid och ha så jävlar kul hela jävla tiden att jag inte ens kommer komma ihåg mitt egna namn ! JAPP så är det ! Det här inlägget har tagit så himla lång tid att skriva att jag redan vilat klart och ska göra något nu.
Tumblr_ltz6rxwfzc1qhg3huo1_500_large
Lägger upp bilden bara för att detta är så jävla sant, sen man va liten fick man lära sig att inte vara självisk, att dela med sig, att vara snäll mot sina vänner, att alla är lika mycket värda, osv. Fram tills nu i den här åldern har nog dom flesta älskat i alla fall någon och kommer säkert ihåg hur jävla lång tid det tar att sluta, det går inte man måste radera den ur sitt liv, se till så att den aldrig kan höra av sig och att man aldrig ser den igen, då kanske man glömmer den under dagarna, men på  kvällarna när man sitter där och tänker gör de precis lika ont som vanligt, de tar verkligen evigheter om det ens går. Så jävla trött på allt folk, vi har gjort så att världen består av svek, bara svek. Och inte många får som dom önskar, det skulle kunna vara bra, men vi går bara neråt och neråt hela tiden och ingen vet vad man ska göra, det går inte att stoppa det är bara en tidsfråga tills det blir KAOS !

Hare bra.
/ Clau

who says you're not perfect

Klockan är nästan 5 och det ser ut som om det är natt utomhus, kul! Har fortfarande på mig pj's, mitt liv har ett väldigt hektiskt shema som ni förstår .. nae, inte precis. Men något måste jag endå hitta på idag, får se vad det blir! Ska nog prata med tjejorna om någon myskväll idag eller så :)
juust nu ..

~Sama

they keep whiting out the truth

Har gjort ungefär ingenting fram tills nu .. fick ett sms ifrån Clau om att dra till stan runt 12 men vet inte .. har plugg och ta itu med, fast det är inte precis vad jag gör i varje fall .. försöker få tag på henne men det funkar inte heller. Ska söka vidare. Annars så får jag väl ta och börja skriva om judenomen :)
Hon är så himla fin! Definitivt en av dom finaste jag någonsin sätt.
~Sama