When i was so afraid to risk it all.

~Sama

I wont ever need nobody else.

omg, so tumblaaah
Som ni nu nog vet så kommer hm's kollektion av Fashion against AIDS ut 26 april i Divided avdelningen. Stilen är lite etno/hipster med fina afrikanska mönster. Fett ballt till någon fest på sommaren eller bara att bära. Här ovan är nog mina favoriter. Fast är lite osäker på dom rosa shortsen .. Men bikinin, bustiern och skorna är i topp!
~Sama

Believe it, I mean it.

Jaha, ätit lite för mycket kladdkaka .. så nu har jag ont i magen .. aj. Aja, ska titta på ett till avsnitt av Gossip Girl, sen ska jag läsa bok .. min lärare säger att det är näst intill omöjligt för mig att nå det högsta betyget i svenska .. synd för henne, ska visa henne hur mycket fel hon har. Aja, bye :)
~Sama

We're not afraid to dream, we're afraid of failing.

Har alltid tänkt lite extra på framtiden .. liksom vilket universitet jag ska gå på, vart jag ska bo, vad jag ska ha för jobb etc. Det fyller liksom alltid mitt huvud. Förut har jag alltid tänkt mig ett IVY universitet (jag vet att det är sjukt svårt att bli antagen, men man kan drömma?) men på senaste tiden har jag kollat mer på University of Cambridge som ligger i UK! Haha, vet att det är lite överdrivet, tänker på universitet när jag inte ens börjat gymansiet! Meeen nu kör vi! Cambridge är mitt mål! Det är fett svårt. Men åh tänk om man skulle komma in! OSGHOSDI, vill börja på universitet!
~Sama

Its not as it seems.

Provet om andra världskriget gick väl sådär idag, mest för att det var mycket på kort tid. Men spelar ingen roll nu, det är lov! Börjar med att äta och titta på gossip girl! Senare ringer jag tjejerna så hittar vi på något :)

~Sama


Its not about the destiny, its about how you get there.

Friluftsdag idag, och mina vänner och jag hade eget val eller vad det heter .. Jag och Fredds bestämde oss för att gå till badhuset, fast tydligen fanns de med bland valen man hade .. inte så smart! Men vi gymmade i ungefär 1,5 timmar och sen så badade vi lite också. Vi startade också en typ nyttig/hälsosam/smal till sommaren tumblr! Men länkar den när den är färdig. Nu ska jag sova, ha det bra!
Perfekt <3

~Sama

We're soldiers, and soldiers bleed.

AHAHAHAHAHAHAHAHAH AE, ALLTSÅ ORKAR INTE LEVA! fyfan! AHAHAHAH. Älskar mina fina vänner, ni är för bra ibland! Omringad av dom bästa. Tror ingen faktiskt bryr sig om vad jag gjort idag så jag skippar det. Men jag och Maria ska göra en 30 dagars utmaning, då man bara ska vara hälsosam, jessica och clau tror jag hoppar in, lycka till till oss!
Bebisar, älskar Gossip Girl sdogihsdklgj.

~Sama

Everybody dies, not everybody lives.

Vi skrev uppsatsen inför nationella proven idag i svenska! Det gick ju skapligt .. Aja, nu ska jag sätta mig och läsa en bok. Tänkte börja läsa ungefär en bok i veckan, MÅSTE HÖJA MITT SVENSKA BETYG, punkt. Sen ska jag sitta med en NO-uppgift hela natten, wehoo.
Snart så ..
~Sama

im so sorry I'm so confused. Just tell me, am i out of time?

I can't believe i let you walk away when, when i should've kissed you <3

~Sama

I'll sail the world to find you.

Imorgon är det nationella proven i svenska! Vår klass ska även hoppa/bada (?) isvak, men jag fick tyvärr inte av min kära pappa ifall jag skulle bli sjuk till nästa nationella på torsdag. Mina vänner taggar för fullt och diskuterar om vilken slags energi dom behöver under proven för att prestera som bäst, för att maten är ju det viktigaste ... creds till romi som skicka bilden ;)

~Sama


Before I die.


I thought you'd always be mine.

Det går inte att förklara min kärlek till den här pojken med ord! Åh, gud. Det låter så överdramatiskt men han förändrade mig. Fick mig att se världen på helt annat sätt. Jag blev ganska irriterad över att han blev så känd som han är just nu. Men kom igen, det skulle nog många bli. Man kände sig speciell som hittat den här underbara killen sen börjar halva jordklotet tycka om honom med. Men jag är endå sjukt stolt över hur långt han kommit, och glad för det. Här under är premiären av Baby, som spelades på Much Music!
~Justin's Shawty ;)

You're a sad story.

Stickade tröjor passar alltid när det är lite kyligt ute. Och dom här är jätte snygga tycker jag! Och färgerna passar ju till våren. Med ljusa eller till och med vita jeans. Ni hittar tröjorna på www.chicy.se och dom finns också i fler färger.
~Sama

I'M BACK !

FRÄÄÄÄSISEEEEEEEEEN ! Miss Claudia är tillbaka. :) Förlåt för att ha varit borta så sjukt länge, har ju varit i Makedonien sen kom Nikola hit. Sen har jag vart lite nere eftersom jag saknar detdär skitstället. Har dock vant mig lite nu, och blogglusten har kommit tillbaka lite när jag ser alla andra blogga :) Kan även säga att sömproblemen är kvar. Var så slut igår eftersom jag knappt sover när de är skola så jag gick och la mig en halvtimma efter jag kom hem igår, vid halv ett och gissa när jag vakna ? Vid fucking 3, helt sjuuukt ! Sen stack jag på stan med mamma och handla lite typ hårfärg (lite mörkare brun) svarta jeans och en blå chilltröja. Måste bara seja att jag är så jävla trött på dendär idiot fjortis/wannabe fashion stilen med ögonbryn som tar upp halva pannan och massa äckliga små kläder och halsband och örhängen hit och dit och det värsta är att den smittar av sig, TILL OCH MED PÅ MIG ! Och jag HATAR små kläder, örhängen kanske inte halsband, FAST är väldigt petig med dom dock ! SÅ FUCK OFF jag tänker sluta med demdär idiot fasonerna, tänker ha mina stora hoddies och collage tröjor och storaaaa tjocktröjor ! Vill bara säga att de absolut inte är fult dock (förutom dedär med ögonbrynen, de är sjukt fult) och fjortisenstilen/wannabe fashion är inte heller snyggt, men små kläder, örhängen osv de är skitsnyggt på de som passar i de. Just so you know, i'm not hating ! Låter så jag vet, men när man skriver av sig så gör man, och blir lite irriterad för stilen smittar av sig så mycket, alla börjar klä sig lika även dom som inte passar i de och de mår säkert inte så himla bra, och anledningen är ju för att alla tror att de är de enda sättet att få uppmärksamhet. JAJA, nog om de ! De är lördag, OCH JAG MÅSTE PLUGGA ! Hatar att jag lämnar allt i sista stund, nu för jag ha en no life plugghelg. :( :(
Min nyaaaaaa tröja, älskar den :)
/ Clau

Looking like you do, you could be famous.

Köpte vanliga ljusa jeans, som passar överallt. Letar också efter aprikos färgade, snyggt med ett stort vitt linne till våren :)
~Sama


between the line of do and dont.

Dags att städa! Var lite på stan efter skolan med clau och Maria. Hade endast 2 lektioner + dans idag, aschill. Nu ikväll (efter att jag städat) så ska clau och förhoppningsvis romi, komma över för att göra det sista till en låt vi ska skicka in till en tävling! :)
~Sama


Reasons to smile.


Happy Birthday Amazing!

Grattis till min man Harry Styles.
~Sama