dream what you wanna dream, go where you wanna go, love who you need to love, know what you wanna know, think what you're gonna think, say what you're gonna say, be who you wanna be, forever and always










Hej sitter här och bara känner massa varma känslor. Det är sjukt hur vacker världen är, alla är så jävla bra, för alla är innerst inne personliga, alla har innerst inne drömmar, egna ställen de vill besöka, egna känslor för olika människor, alla vill veta olika saker, alla tänker olika, alla vill få ut olika saker och allt detdär personliga är så jävla vackert och är värt att visas. Ingen borde skämmas för att vara den dom är ! Alla är värda att bli älskade, även de som gör de värsta sakerna, för alla känner domdär sakerna åvanför, och allas åsikter och känslor är värda något för någon. Det är så vackert hur vi kan påverka varandra, hur man kan göra saker för andra bara för att man bryr sej om personen, allt är så jävla bra, helt sjukt är det, så jävla glad att jag lever, ord kan inte beskriva hur tacksam jag är.




Killen kallar sig MattyB, han är 8 år och rappar, de har vart hans dröm sen typ förtalltid. Killen är 8 och har folk som ger honom hat, istället för att sitta i ett hörn där hemma och gråta sitter killen och skriver låtar om de, säger att dom är bra endå att dom är viktiga för att det får honom att se verkligheten och att de ger honom styrka och vilja att bevisa att han faktist kan även för sin ålder, hur jävla smart får man vara ? Är helt sjukt imponerad på honom, så jävla smart, sitter och skriver låtar om livet, det är bra också, sjukt vis kille, han är 8 och skriver på en sådan nivå ! Kan inte göra mer än att släppa en tår. Hoppas verkligen på det bästa för honom, vilken talang, vilken hjälte !

/ Clau

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback