Could have been a princess and you a king.

~Sama

Tell yourself you're worth it.

Dags att börja plugga! Har spanska redovisning imorgon och SO prov vecka 6 .. here we goo! :)
~Sama

Jedward!

På lunchrasten satt jag, Romi och koalan i våran musiksal för att skriva på en låt. Ungefär 20 minuter innan rasten är slut ringer Fredrica och säger att vi snabbt ska låsa upp dörren och att dey är viktigt. Vi får veta att Jedward är i stan .. Så fort vi fattar att hon är allvarlig tar vi våra grejjer och springer ner i korridoren (skojjar inte när jag säger att det var som att springa för sitt liv, folk måste ha trott vi var sjuka). På 2 min var vi vid mc, hittade dom inne på hm efter 5 min. Vi snakka och fotades lite med Edward, John sa vi tyvärr inget ord til mer än i love you ahah. Vi hann preciis till lektionen där vi fick nationella svenska häftena. Här kommer lite bilder med edward :) Han insistera på att ta ett foto när han blåste en bubbla med sitt tuggummi som han höll på med i typ 3 min, hah.

~Sama

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3000514/images/2012/pic_186394404.jpg" class="image">


Watch it all fall into the ground.

H&M summer bikini's.
Snart .. Snart är det sommar! Åh, snart åker vi till USA! Snart! Vad jag längtar! Ca 5 månader kvar .. Och i år tänkte jag va tidig med att köpa bikinis, och hm har väldigt fina i år! Jag är nog mest mot den beige-färgade .. Men även en gröna var fin! Jätte söta var de! Men vi får se, om de kommer ut med något mer intressant :)


Take a second look and you'll see, there is no one like me.

~Sama

Basically we pay bills, then chill.

Inte hänt så mycket idag. Imorgon har vi hemstudiedag, wehoo! Ska nog iväg och plugga hos min faster. Intressant. Lägger också upp en bild på vad jag hade på mig idag. Latuur.

~Sama


We'll be alright.

I lördags så bakade jag och Romina suprise brownies och så ställde vi in dom i kylskåp.(vi hade dom inne i kylskåpet i ca 40 min, fy vad äckligt det var .. Så vi ställde tillbaka dom)Och när hon kom igår hade hon med sig dom, och dom var asgoda! Brownies med cookie dough i! Asstolt över resultatet haha. Fast det blev mycket över, så jag tror vi kommer ställa in dom i lärarrummet i hopp om extra pengar till klasskassan.

~Sama


Jeffrey Campbell.

I WANT THESE.
Åh vad jag vill ha ett par Jeffrey Campbell's! Kan inte bestämma mig för om jag vill ha ett par Lita's eller Foxy Wood's heller. När jag ska iväg till USA i sommar så kanske jag inhandlar ett par .. om jag inte får innan av mina snälla föräldrar (me think not). Men blir det Lita's så vill jag nog endå ha grå/bruna, och glittriga i Wild Foxy!
~Sama

Somewhere in the crowd.

~Sama

YOLO.

Varit hos romi hela dagen! Asbuzz.. Vi bakade Suprise Brownies och satte på musik i hela huset och börja dansa .. Ahaha. Men eerm ja .. Finns inte så mycket att berätta :)

~Sama


That's the one I got to knooow.

Dagens.

~Sama

My only wish is i die real.

Nördat den här boken "Törnfåglarna" i stort sett heeeeela dagen!! Jag måste skriva någon recension, som skulle varit inlämnad förra året .... Aja. Men tjejorna kom över lite och vi åt friterade bananer med glass, jätte bus! Dissade Finspångsbadhus för att sitta inne och läsa .. så kändes lite bättre sen när dom kom heh. Nu ska jag skicka in prova-på-dagars grejj för gymnasium .. försenat det med .... får se om hon har lite överseende! hihoo.

Romi's foto.

~Sama

Where'd you go?

Igår åkte jag och fredds bort till Pizza Hut och åt, asmysigt. Och så ville vi ner till Lager 157 och Stadium outlet .. Vi ramla nästan omkull när världens vind kom! Herregud ahah. Och idag så ska jag nog möta upp henne + maria & romi, får se vad vi göör. Hiho.

~Sama


It hurts every time your name pops up

Mf_408750378_1afed3c215faa6ec3a2c9aa213a3ad66_largeMf_408617641_c198007f0ec0de2ac5ff61c2168d279c_large
Message,,,life,words,to,live,by,careful,lies-e7f8fb7f76959a24d361f48808291489_h_large
/ Clau

All the shit you've put me through

Vill bara säga hur jävla sjukt irriterande det är att alla gör precis allt för uppmärksamhet ! När de gäller kläder, facebook, personlighet och allt ! Förstår inte, när dom nu får uppmärksamheten dom ville ha, alltså känns de bra ? Skulle inte jag tycka de gjorde o alla fall, hellre är jag mig själv och får uppmärksamhet av 5 pers än att vara någon helt annan och få uppmärksamhet av 100 ! Att ni pallar hålla på, haha.
/ Clau

I never knew how much i've blown away from reality

Tycker alla borde checka in denhär gruppen, dom heter The Mend och kommer från England ! Tror starkt på dom, och att dom kommer växa i framtiden för dem är riktit jävla bra ! Remember their name bitches !
Just nu har jag genomgång i matte. Kan knappt hålla ögonen öpnna, är så himla trött ! Har inte fått någon sömn alls inatt och det är jag nog inte ensam om. Imorn kommer min kusin Nikola, asso nu är det sista gången jag skriver kusin innan hans namn, ni vet nog vem han är fram tills nu, hehe ! Och jag är så jävla glad, kommer bli så sjukt jävla mycket bättre med han här, och han kommer få mig att känna mig närmare hemma, då kanske de blir mindre jobbigt sen efter ... eller så blir de ennu värre haha, jo förmodligen. Men ändå, vill bara träffa honom ! Även fast jag vart helt otroligt trött har första dagen i skolan vart helt ok, förutom att Jess är sjuk, de har vart tråkigt utan henne :( Efter skolan ska ja till stan lite fort och sen hem till Maria. Vi ska bara chilla, hoppas jag i alla fall för jag orkar inte göra nåt annat. Sen när jag kommer hem ska jag träna. :) Nog av mig. Skriver ikväll :)
/ Clau

Just as I start giving up, i'm not backing up

WIHOOO !

Bild från nyss, ska snart sova, har pyjamas på mig och grejer också, så stå ut med den ! HIHI ! Okey, nu får ja de att se ut som att jag är på bästa humöret, vilket jag verkligen inte är. Är förfirrad, irriterad, har världens hemskaste huvudvärk OCH skolan börjar imorn. Har aldrig haft så lite lust för skolan förut ! USH, har haft värsta underbara jullovet och nu ska bara skolan börja ! ORKAR INTE ! Idag liksom känner jag bara, asso, varför finns jag ens för ? Jobbig känsla. Att ta beslut är nog det värsta som finns. Postitivt är i alla fall att Nikola kommer på onsdag ! HAR SAKNAT HONOM SÅ HIMLA MYCKET ! Även om de inte ens gått en vecka, de är sjuuuukt hur mycket jag tycker om honom :)

I've tried, tried and tried ! And i've waited, and it's been long enough now ! Gotta make this decision soon if i don't wanna explode ! I need to get this out !

/ Clau


Sorry!

Förlåt för ingen uppdatering, men det har hänt några saker som tagit upp min tid, saker jag helst vill hålla utanför bloggen. Jag har i allafall haft ett tråligt lov, tragiskt nog. Hade också plugg över lovet som jag valt att ta tag i .. Idag. Typiskt och idiotiskt. Aja, har bu ca 340 sidor framför mig i boken "Törnfåglarna" men sin tur är börjar den bli intressant. Sen har jag franska att plugga på! Hoppas ni har set bra! Xoxo

~Sama


You are forgotten ! I've found a new man who treats me better than you do :)

Fräsisen ! Som ni ser så är bloggen ganska fuckad, försökte ändra designen till bara vit, vart helt ok men istället för å ä och ö i kategorin är de något konstigt ! Men Ebbson ska fixa den snart, taaaaaaack Ebbson ! :D Idag har vart annorlunda, allt från att bli helt mega glad, riktigt arg och hyper osv. Visst att de kan kännas som att man kännt en människa hela livet om man har kommit riktigt nära varandra under nåra månader, men att ha pratat med någon i en dag och känna så är lite annorlunda tror jag, känner att dethär kommer gå riktigt bra denna gång. :) Har vart hos Jess idag, hihi, de va nice, fick ansiktsbehandling av hennes mamma, det hjälpte asmycket ! Tack så mycket !! :D Kvällen har varit lite halvt dramatisk, men de fixar sig :) BTW ! Har fått en träningmakapär också, inte en cykel men en sån man tampar på, jag är glad !
We've run out of words we've run out of time
We've run out of reasons

We both know it's over baby bottom line
It's best we don't even talk at all

Don't call me even if I should cross your mind
I used to be trippin' over missin' you but I'm not anymore

Don't wanna hear your messages messages
I'm tryna erase you from my mind
Don't wanna know where you've been

Lite så jag känner just nu ! De är bara delar av låten jag valt ut, dom som jag kan relata till ! Jag mår bra !
/ Clau

My wish for 2012 is that u find out what a fuckin loser u are when ur acting like this ! I hope people laugh at u behind ur back, cus what ur saying is not attractive at all, its disgusting ! I hope u'll be ashamed when u grow up nd think about it !

.

JAG VILL HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM ! ORKAR INTE !

.

Before I Die:

Tumblr_lwxqridwta1r93wiqo1_500_large_181432570_large
Tumblr_lws8sjuzrv1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lws8zibhuw1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwsaefbnw71r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwse82dq3f1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwtoeyirjp1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwpgm1yayc1r5nuyxo1_500_large
Tumblr_lu0798tiba1r5nuyxo1_500_large
Tumblr_ltxo9s3nhf1r5nuyxo1_500_large
Tumblr_lxdmwrltc41r52kfeo1_500_large
Tumblr_lxc02o8itt1r52kfeo1_500_large
Tumblr_ltilyqwp6a1r5nuyxo1_500_large
395505_10150508672377259_745512258_8704463_1345339396_n_large
Tumblr_lx223caexa1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lxfa41fi9s1r8xaiso1_500_large
391113_155827671182092_100002645815582_259093_1715679608_n_largeTumblr_lxfe0paasy1r52kfeo1_500_large
Tumblr_lx73idvdfe1r29t5yo1_500_large
/ Clau

So I guess i'm a fool, a fool in love

YOOOOOOOO BITCHES ! Hemma nu, eller har vart hemma i två dagar, men haha, efter en resa till Makedonien tar det ett bra tag att reparera så har inte ens orkat blogga. Har bestämt mig för att tyvärr inte skriva om min resa. Alltså, de finns igentligen inget att säga liksom på bloggen för de mesta är personligt och ja. Har vart som det ska vara i ett balkan land, och nu är de bara folk som är därifrån som fattar men ah, säger fest. Hoppas de räcker haha. Har i alla fall vart helt jävla underbart ! Fast dethär är sista gången jag åker ner i en vecka bara, det går inte, alltså mår så jävla dåligt nu, har ångest, vill bara tillbaka ! Kan inte sluta gråta, kan inte kolla på bilder eller nåt därifrån, har vart tvungen att hålla tankarna ifran det ! Vilket har vart i princip omöjligt så de är ganska jobbigt just nu. VARFÖR VAR JUST JAG AV ALLA SLÄKTINGAR TVUNGEN ATT HAMNA I SVERIGE ??? VARFÖR ??? Åh, alltså blir så arg. Känner mig verkligen inte hemma här, passar fan inte in. Tror inte jag ska sprida mer negativ stämning här. Har i alla fall vart en zombie sen jag kom hem och igår träffa jag Jess, i've missed heeeer sooo muuuuuuuch ! Vi had a blast, som vanligt ! På onsdag kommer Nikola, JAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJA !! Biljetterna är till och med beställda så nu kommer han faktist på riktigt ! Så jävla bra, asso om inte han hade kommit hade jag typ dött av saknad ! Ih, älskar han ! :)
pic.twitter.com/2O0yfAAI
pic.twitter.com/QJyBYHn9
HAHAHAHAH Min arm ser så jävla biff ut här hahahahah, kan lova att den iaf inte är så biff igentligen hahahah
pic.twitter.com/tTFkuN1y
Min vackra hemstad, haha suddig bild men whateveeeer
pic.twitter.com/GCbbWBG3
Bild från nyår ! Asso herre, vi ser helt nerdrogade ut, och grejen är att denhär endå är ganska normal, domandra är värre därför tänker jag inte ens lägga ut dom ! Plus att jag inte vet om dem andra töntarna vill va med här, men hade nog inte lagt ut även om dom ville för de är rent ut sagt jävla katastrofbilder !
pic.twitter.com/a92OFz0V
På flygplatsen. :(
Inte så många bilder iknow, och alla på mig och Nikola, sorry men dom andra är inte till för internet hahah.
/ Clau