Remember when you were my boat and i was your sea?

Världens jobbaste dag har jag haft! Cyklade in till skolan med träningsverk (believe it or not) i låren. Och min cykel är så himla seg, älskade den förra året, men hatar den nu! Blir den inte fixad slutar jag använda den. Aja, i skolan kände jag hur jag mådde sämre och sämre .. Det kändes som om jag hade feber men jag var inte för varm endå kändes det som en bastu inuti mig.
Och hade massor ärenden som skulle avklaras så jag kunde liksom inte bara gå hem ifrån skolan. Men efter skolan ringde jag iallafall min pappa och det slutade med att min farbror kom och hämtade mig. Här hemma har jag latat mig enda sen jag kom hem .. fast något positivt är att jag faktiskt gjorde tid åt att se första episoden av den nya säsongen av KUWTK! Fast det var inte lika bra som förra säsongen ..

Lift me higher.

Känns som om jag kommer behöva städa mitt rum när jag blir klar med mitt religionsarbete ..

~Sama


Summer's up.

~Sama

Summer soon!

Vilket härligt väder det varit! Har gått lättklädd i korta hollister shorts och tunt linne ifrån samma butik men har endå typ dött av värme. Men det är riktigt härligt, när det sådär steker! Aja, efter skolan gick jag iväg med chompisar bort till stan för att vi skulle kolla bikinis och solglasögon (fett intressant, jagvet!!) och så såg jag att det nu inne på synsam bara kostar typ 995 eller nått för raybans aviator, clubmaster och wayfarer, super bra erbjudande ju! Dock fanns dom jag ville ha inte ens inne i butik :( Aja, får hitta dom någon annanstans. Efter det tog vi bussen hem till Maria och kollade till avslutningsmiddagen och chilla i vädret.

~Sama


Vilken ska jag väljaaaa?

which should i choose?!

Mina solglasögon som jag använde förra året gick sönder .. Allihopa! Och eftersom det är soligt varje dag och nästan känns som sommar (hur skönt är inte det?!) så behöver jag ett par nu. Funderar väldigt mycket på dom där över, alla kommer ifrån Ray-ban (sjukt onödigt och töntigt att jag skrev samma sak under varenda en, aja) och alla tre är jätteee fina. Så jag har lite (mycket) beslutsångest .. 2 och 3 liknar väldigt mycket men skiljer lite  i färgen. Aja, får väl bestämma mig snart. Nu ska jag fortsätta med Islam som ska va inne imorgon men som jag bara gjort halva arbetet av .. oups.
~Sama

Call it a curse or just call me blessed.

Haft orientering som gick braaa. Kom hem, har städat lite, ska kolla på gossip girl och ska sen plugga lite religion :) Sen ska jag nog möta upp tjejorna och måla naglarna, kanske ut och springa senare på kvällen. Okey intressant liv, uppdaterar igen när jag är cool nog.

~ Sama


smile through bullshit.

Livet är bra orättvist. Har plugg upp till öronen, typ. Spanska nationella nästa vecka och strax efter det en resa till Paris (vilket jag ser fram emot). Men allting liksom, är orättvist. Känns som om jag ligger efter. Och blir ledsen för allting hela tiden, sjukt jobbig liksom. Och jag fattar inte ens vad jag blir ledsen över? Små, löjliga saker. Och jag är snäll och trevlig för det mesta .. Så varför ska det skita sig så mycket för mig? no comprendo. Och sen känns det så otacksamt att bli ledsen och börjar gråta över småsaker .. när det finns andra människor som inte alls lever så bra som jag. Endå tjuter jag så fort jag får ett nej av något slag som någon bortskämd ungjävel. Känns helt fel. gaaaaaah behöver den nya säsongen av Keeping Up With The Kardashians!!

SUIGOHDSKJGVDFOGMUDLGJ


Seems like everything's gonna go crazyy!

Skulle till bibblan efter skolan tillsammans med Claudia och vi tig också en snabb sväng runt stan! Gins tricot börjar leverera, det har kommit jätte fina saker. Vad jag la extra märke till var One Teaspoon "replikan". Så snygg alltså! Provade den men är blå inte säker på om jag kommer använda den .. Så la undan den hihi. Lånade två spanska böcker och kilade hem. Här satte jag på Keeping up with the Kardashians som jag är helt fäst vid. Nu ska jag hänga med la familia. Här kommer klänningen!