I WOULD'VE NEVER LEFT YOU IF I KNEW IT WOULD HURT SO BAD

FRÄS
Här sitter en sidådär halvdan Claudia. Inte så glad om man säger så, är så himla trött så att jag skulle kunna decka här och nu, och huvevärken gör ju inte saken bättre. Hade Ebba över till fem typ, när vi gick ut för att hon skulle möta sina föräldrar som skulle hämta henne var det redan mörkt ute, och då kom jag på att jag inte ens hade sett dagsljus idag. OJ ! Det var planerat att jag och Sami skulle ta en walkie (vårat ord för promenad, kom ihåg de för de kommer nog användas ofta här på bloggen) och sen dra till Maria, men så blev det inte. Får vell vila lite och komma igång med massa kul imorn. Igår tog Ebba och jag kort med hennes nya systemkamera, tänkte att jag skulle lägga ut nåra bilder. :)
eller ... en hel del faktist ! :)
chiiiilllaaaar
modell ?
Bonjour, je m'appelle Claudia !
Ebbson
- more ginger then ever !
seriös tjej på marken
förlåt kisspanter, men den var för klockren .. som en tröst ser ju jag också jättemobbad ut ..
De va nåra.
/ Clau

California 2012.

Tänkte berätta lite angående språkresan jag och Claudia ska på sommaren 2012 för jag vet att innan vi bokade så ville vi veta hur allting gick till innan vi gav oss in på det och det bästa att kolla runt på är just bloggar. Vilket bolag vi skulle åka med, vad man hade för möjligheter osv, men vi bokade på STS för att vi hört att det var säkrare. Lite jobbigt var det att hitta folk som åkt språkresa till Kalifronien, inte många bloggar som skrivit om det i alla fall. Att välja vart vi skulle var lite svårt tyckte jag, vissa dagar kunde jag vara säker på att det var Kalifornien och andra så blev jag mindre säker. Men det pendlade alltid mellan Kalifornien och andra reseorter att det blev Cali till slut. Och nu är jag helt säker och taggad. Tips är att kolla upp bloggar, gå på infomöten (även om det inte talas så mycket om språkresor i USA) och fråga folk som varit på språkresor dit man vill. Efter att man bokat så får man hem en faktura på beställningsavgift, 1800 kr kostade det i år. Sen får man även hem biljetter till Reunion Party, fett värt att åka, men tyvärr missade vi det. Nu händer det inte så värst mycket, det är fortfarande mycket var tills sommaren är här men in på våren kommer vi få hem böcker och saker som ska förbereda oss. Tja, jag har inte så mycket mer att skriva eftersom vi inte åkt än, men om det är något ni undrar så kan ni alltid kommentera så svarar vi! :)

~Sama


the hardest thing i'll ever have to do is to walk away from you.

Hemma nu :) Så himla tråkigt var det inte hos mormor, fick också med mig några träningstights. Fast har riktigt proppat i mig där .. men slut på det nu. Väntar nu på att Claudia ska duscha klart och sedan ska vi kanske vidare till Maria.
gammal och suddig but oh well ..

~Sama

I'm a give to you the love you seek and more

MUUUUU
Har precis stigit upp sängen med Ebbson, vi vakna vid 1 sen chilla vi lite och kolla på Zoey 101 fram tills nu. Hon har precis gjort äggröra och nu gör hon bacon medans jag här som inte har en aning om hur man lagar mat sitter här och diggar lite till bra musik. Har inte så mycket mer att dela med mig nu, bloggar mera senare.
SEEYAA LATER ALLIGATOR !
/ Clau

Gästinlägg á la Ebba !

Sååå nu ligger jag och Clådia i sängen o myser sönder lyssnar på Frankie Cocozza och njuter !
Tidigare var vi hos maria och såg på paranormal activity 2 ,såå jävla sämst om man vill bli skrämd. Man skriker för stunden men efteråt så är den som luft!
Men nu ska jag ta och sluta skriva, kommer fler inlägg från mig kan jag lova!
ebbanordiin.blogg.se
hihooo kolla min blogg nu pungråttor små !
/Ebbson

something happened, even the very first time with you

Nyss hemma från ingelstad, fick hem denna underbara jacka. Den är fin och hur skön som helst till vintern, jättenöjd.
Den kosta 1000 spenn på stadium men eftersom det va 20 procent på alla jackor fick jag den för 799. Köpte också halsduken från cubus för 129 kronor.

kisses
/ Clau

I'm just saying you could do batter !

Säg hej till en sjukt trött Claudia,
Har precis vaknat, mamma väckte mig astidigt, tack mummy... Jag måste verkligen ha en ny vinterjacka så ska dra mig till ingelstad med mamma och kolla efter en, hoppas hon går med på att checka in lita kläder också ;) Förövrigt så har jag val att göra idag, antigen tvingar jag med mig lite folk och drar på halloween fest, eller så har jag chillkväll med vänner, hmmmm ... tror jag ska snacka med peepsen om festan hihi ;) Måste sticka nu, mamma tjatar om att det är frukost.
En bild på världens bästa One Direction ! Lägg en kommentar om du också gillar dom ! :)

/ Claudia

kiss me til you're drunk and i'll show you

Vaknade för ett bra tag sen, vadå höstlov liksom? Gjorde en liten workout hemma .. Sama tränar, wow! nej men det är sant. Sen hoppade jag in i duschen och nu ska jag städa mitt rum skinande rent, inte ett enda damkorn ska få vara kvar! Och så har jag haft fetto-dagar dom här två senaste, men slut från och med nu. Normala portioner osv för mig, no candy either. Runt 12 åker jag också iväg till Södertälje och kommer hem imorgon, ingen internet hos mormor heller, så inlägg ifrån mig får ni vänta med ;)
~Sama

look at the stars, look how they shine for you



WHAT'S UP ?
Har suttit och letat flygbiljetter till Makedonien ända sen jag kom hem från Sama. Det är kanske något jag ska nämna, jag kommer inte från Sverige utan från ett putteland i balkan som heter Makedonien, där har jag nästan hela min släkt och jag åker dit varje sommar. Hade typ mitt livs sommar där nere i år och saknar alla så himla sjukt mycket och känner mig bara helt desperat av att åka dit men det finns inte en enda bra flygblijett. DÖR AV PANIK !



Bilden är tagen på David Guetta konserten vi gick på i Ohrid, Makedonien. Sjukt kul var det ! Jag är den enda tjejen på bilden och till höger om mig ser ni en snygging som heter Nikola som är min kusin, tänkte att jag kanske skulle tala om vem han är eftersom han nog kommer nämnas en hel del här. :) Älskar dom alla. <3

PEACE OUT

/ Claudia

Oh, sometimes i get a good feeling

Yo bithches, sitter här med haren jaow, vi ätit whiskykaka, popcorn med cheddar smak melon och druckit sockerdricka och vi ska igentligen ha en diet .. kan vell säga att det går sådär. Vi har väll mest gjort ingenting, bara snackat strunt gjort det en koala och hare brukar göra en lördagskväll. Nu ska vi fortsätta göra ingenting och det en koala och hare brukar göra.
HARE BRA !
äteer jaoow !
/ Koala och Hare

when you get what you want but not what you need.

Varit borta på Ingelsta shopping en super snabb runda, var faktiskt bara i 2 butiker. Skulle inhandla en stickad tröja ifrån Carlings men kunde inte välja, så får gå och fundera lite till :) Annars har jag för övrigt inte gjort något intressant alls, men! Ska kolla på 90210 nu. Och juste imorgon så bär det av till Södertälje men ska jag vara ärlig så önskar jag att jag fått stannat hemma istället ..
~Sama

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE

muuuuu bitches, vakna typ för en halvtimma sen, alltså klockan halvtvå ... ehhehe, blev sent igår, riktigt konstig kväll. Gick till stan efter skolan med the girls, vi skulle köpa en present åt Jess. Blev en goodiebag med massor olika saker och produkter, tyckte vi gjorde ett bra jobb faktist :) Hos Jessica vart det riktigt kul, med mat, sång, dans, good people och hela rubbet. Tack Poski för en wonderful kväll. :) Sen efter födelsedagsfirandet stack jag och Ebba hem till mig eftersom hon skulle sova här, vi bytte om till mjukisar och började traska lite sisådär vid tolv ute i Lindö. Efter ett tag när vi kom hem fick Ebba riktigt ont i magen så vi gjorde té och jag poppade popcorn och la typ taco cheese krydda eller nåt över, herre jösses vad gott det va ! TESTA DET KAN JAG JU SÄGA ! Sen fick Ebba jättejätte ont så hon bara gick ut, trdde hon spydde så ville låta henne va, sen när jag lite senare kommer ut ser jag att hon sitter där bara med t-shirt, hämtade en jacka till henne och till mig och satte mig bredvid. Det va kallt, hon tjatade om att hon aldrig hade haft ondare, samtidigt ringde en packad kusin på skype, och right after that öppnar mamma hennes sovrums fönster som är precis ovanför ytterdörren och undrar vad fan vi håller på med och säger åt oss att gå in direkt. Senare smyg vi ut igen för att vänta på Ebbas mamma som var tvungen att hämta henne vid klockan två, stackars Ebbas mamma. Vart en sjukt bra dag i alla fall. Thank you to all ! :D

Hade tröttnat lite på låten, sen kom musikvideon ut. O_o Kunde fan inte blvit bättre, bland dom bästa musikvideorna ever. Jag som inte ens brukar bry mig om sånt. GREAT JOB !
KISSEEES :*
/ Claudia :)

shine a light through an open door.

Vaknade runt 8.30 .. kändes inte så jätte bra med tanke på att jag somnade runt 3 igår så jag somnade om och nu har jag vaknat. Jag har ont i ben och rygg och har inte hittat någon som kan massera mig, får väl ta och fråga min syster lite senare. Tror att jag kommer sitta hemma och lata mig hela dagen. Och proppade i mig så mycket igår så att jag inte ens kan kolla på mat utan att bli äcklad, uusch.
Hur fin är han dåå? underbara Cody <3
~Sama

destroy what destroys you.

~Sama

what if one day you'll wake up and find that you're missing me?

Precis kommit hem ifrån en gryym kväll hos Jessica. Våran älskling fyllde 15 år, grattis till dig hjärtat! och tack för en underbar kväll tjejer! Tänker inte skriva om hur skolan var, för det är helt oviktigt och väldigt tråkigt att läsa. Så istället så ska jag fixa ihop lite kläder jag kikat in ;)
~Sama

without you there's a hole in my heart.

faktiskt bra, synd att varken hon eller låten är känd eller populär.
~Sama

everything you say, everything you do.

Första inlägget då :)
Sitter på skype med Claudia medans hon duschar .. normalt .. inseparable. Men ja .. bloggens design är inte riktigt klar än men vi jobbar på det. Har inte så mycket och skriva just nu, så bye for now. :)
~Sama